BU-prisen 2020: Gratulerer til Gartnerhallen-produsenten Louise Gjør

BU-prisen 2020: Gratulerer til Gartnerhallen-produsenten Louise Gjør

– Louise Gjør og Fredheim Gårdsutsalg scorer meget godt på alle kriteriene som ligger til grunn for BU-prisen. I tillegg har juryen lagt vekt på at hun gjennom gårdsutsalget og sosiale medier bygger en meget positiv stemning rundt næringa og arbeidet med å øke mangfoldet av gode og innovative norske produkter, sier direktør for Innovasjon Norge Innlandet, Sverre Bjørnstad, som ledet juryens arbeid.

Louise Gjør leverer kepaløk, hodekål og jordskokk til konsum og blomkål til Norrek, og når vi ringer står hun i åkeren og høster blomkål i 12 grader og sol i vakre Stange.
– Jeg synes det er en viktig oppgave at vi som produsenter er synlig ved å snakke positivt om produktene og næringen vår på en måte som gagner alle uansett om det er rakfisk eller blomkål. Noe av det viktigste vi som produsenter kan bidra med innen markedsføring er å hjelpe forbrukerne til å velge norske råvarer gjennom å vise hvor maten kommer fra og hva som er i sesong, sier Gjør.

Bedriftsutviklingsprisen i landbruket (BU-prisen) går til en aktør som har etablert en vellykket bedrift eller næring med basis i bygdenes og landbrukets ressurser, og to av hovedkriteriene er bærekraft og innovasjon/nyskaping.

Det er Innovasjon Norge på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet som deler ut prisen. Fylkesvinnerne går videre til den nasjonale prisen.

Les mer om vinneren på innovasjonnorge.no

Vi gratulerer!