Gartnerhallens ferieleilighet i Frankrike

Collioure Frankrike
Collioure er en av Frankrikes peneste fiskelandsbyer med strender, galleri, kafeer og mye mer.

 

Gartnerhalles interesseforening har i sameie med Gartnerhallen SA investert i en fritidseiendom i Collioure i Frankrike. Leiligheten kan benyttes av alle bedriftens ansatte, medlemmer og pensjonister. Gartnerhallens interesseforening administrerer bruken av leiligheten.

Collioure er en liten fiskelandsby i fylket Pyrénées Orientales sørøst i Frankrike. Landsbyen ligger ca 26 km fra grensen til Spania på kystlinjen til Middelhavet.

Gartnerhallens leilighet ligger vel én km fra kysten og fra Collioure sentrum. Den ligger fint til i høyden med utsikt både utover byen og Middelhavet.

Leiligheten er på 77 kvadratmeter og rommer tre soverom (seks sengeplasser), ett bad, ett wc, stue, kjøkken og en liten terrasse. Leiligheten er moderne innredet. Leiligheten disponerer også en garasje, en utendørs biloppstillingsplass og en bod.

Adressen til leiligheten er:

Résidence Les Vigies n 6,
Chemin de la Croette,
66190 Collioure
France

Kart og kjørerute fra Barcelona til Collioure
Kart og kjørerute fra Barcelona til Collioure

 

Vi håper både ansatte og produsenter vil benytte seg av tilbudet, og at ferieleiligheten bidrar til hygge for den enkelte, og til et felles opplevelser til nytte for Gartnerhallen.

Praktisk informasjon og leie av leiligheten

For å få tilgang til å leie leiligheten i Frankrike må man være medlem av Gartnerhallens interesseforening. Bjørn Oppberget er styreleder i foreningen, og er kontaktperson dersom du har spørsmål angående leiligheten, eller dersom du ønsker å bli medlem.

Medlemmer av Gartnerhallens interesseforening kan søke om å leie leiligheten i én uke av gangen. Det er foreløpig satt leieperiode fra søndag til søndag, men interesseforeningen vil komme tilbake til hvordan dette best koordinerer med flyavganger på billigst mulig måte.

Priser og reservasjon

Prisen for å leie leiligheten er satt til kr 3.000 pr uke fra og med 01.02.2020. Utleieinntektene dekker kostnadene til drift av leiligheten.

Reservasjon gjøres på e-post til [email protected]

Søknadsfrist 01.11. for å leie i perioden 01.01. – 30.04.

Søknadsfrist 01.01. for å leie i perioden 01.05. – 28.09.

Søknadene vil bli behandlet innen 2 uker etter fristens utløp.
Er ikke leiligheten booket innenfor de fastsatte tidsfrister, er det fullt mulig å leie.

I skoleferiene vil de ansatte ha en prioritet, jfr. tildeling. Historikk med hensyn til bruk vil bli lagt til grunn ved framtidige tildelinger, jfr attraktive perioder.

Økonomisk fundament

Det økonomiske fundamentet for Gartnerhallens interesseforening er inntekter fra salg av firmahytten som Gartnerhallens ansatte disponerte frem til 1997. Investeringen i leiligheten i Frankrike ble gjort for å bidra til et velferdstilbud til ansatte, medlemmer og pensjonister. Gartnerhallen har også lagt til grunn at investeringen vil gi en rimelig forrentning gjennom en verdistigning over tid.