Gartnerhallen har ansatt Kai Knutsen (44) som produksjons- og markedssjef

Gartnerhallen har ansatt Kai Knutsen (44) som produksjons- og markedssjef

Kai Knutsen er ansatt som produksjons- og markedssjef i Gartnerhallen. Selv om han har første arbeidsdag 3. august planlegger han allerede produsentbesøk.

− Jeg gleder meg til å begynne i et viktig samvirkeforetak som har ansvar for produksjonen av råvarer, og ser frem til å bli kjent med de som jobber i administrasjonen og med produsentene som sørger for mat på bordet. Den første tiden vil handle om å bli kjent med produsentene, Gartnerhallen og resten av verdikjeden, sier Knutsen som allerede er i gang med å booke avtaler med produsenter.

Knutsen er siviløkonom med master i innkjøp, logistikk og strategi fra University of Salford, og har lang erfaring fra varehandel, blant annet fra ICA/RIMI-systemet, og sist fra stillingen som kommersiell direktør i Jernia AS. Han ser frem til nye utfordringer.
− I denne sesongen er det svært utfordrende med tilgang på arbeidskraft og fordyrende innsatsfaktorer. På sikt ligger det gode muligheter til vekst, inntjening og lønnsomhet. Forbrukerne har fått øynene opp for norske produkter, og i kjølvannet av den krisen vi er inne i ligger det et uutnyttet potensial. Det handler ikke bare om nasjonalfølelsen, men vi snakker ganske enkelt om at norske produkter er bedre. Vi må forsterke det som ligger i trendene og etterspørselen etter kortreist og lokalt, – det er slagkraftig, sier han.

Administrerende direktør Elisabeth Morthen sier at Knutsen vil tilføre Gartnerhallen spennende og viktig kompetanse. Vi slår sammen produksjonsplanlegging og marked til en avdeling. Det vil gi større sammenheng og tyngde i markedsarbeidet.
− Den komplette verdikjedeforståelsen innen salg, innkjøp og logistikk vil være verdifull i arbeidet med videre vekst og lønnsomhet for Gartnerhallens produsenter, og i verdikjedesamarbeidet i næringen, sier hun. – Vi gleder oss til at Kai er på plass i starten av august!