Gartnerhallen henter inn bransjeerfaring til å lede markedsarbeidet

Administrerende direktør Elisabeth Morthen har ansatt Mia Robinson Lundgren til å lede og styrke markedsarbeidet for Norges største aktør innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker og poteter.

Gartnerhallen fortsetter med å styrke og samordne arbeidet for å øke norskandelen for frukt og grønt, og bedre lønnsomheten for Gartnerhallens produsenter. På laget har samvirkeforetaket nå Mia Robinson Lundgren.

Robinson Lundgren kommer fra stillingen som sortiments- og innovasjonssjef i BAMA Storkjøkken der hun har levert strålende resultater gjennom de siste årene.

Mia vil lede markedsarbeidet og forhandlinger og hadde sin første dag fredag 1. februar. Hun er klar for de store oppgavene som venter, og har allerede gjort seg noen refleksjoner:
– Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å bli en del av Gartnerhallen og ta del i den utviklingen Gartnerhallen står overfor. Mitt inntrykk er at jeg nå kommer til en fremoverlent organisasjon som stadig utvikler seg i tråd med markedet. Jeg opplever mine nye kollegaer som et sterkt lag og de 1200 innovative og kvalitetsbevisste produsentene som et svært godt utgangspunkt for videre vekst. Trendene og mulighetene er på vår side, vår jobb er å gripe tak i dem og fullt utnytte potensialet i tett felleskap med våre produsenter og kunder. Jobber vi i samhandling er jeg overbevist om at vi vil nå våre vekstmål og skape konkurransekraft for alle i verdikjeden, sier en engasjert Robinson Lundgren.

– Mia er rett person til rett tid, sier administrerende direktør Elisabeth Morthen i Gartnerhallen. Vi er svært fornøyd med å få en ressurs med stor kunnskap om verdikjeden for frukt og grønt med på laget. Med henne får vi en analytisk og engasjert markedssjef med solid gjennomføringsevne, og med hennes erfaring og arbeidsmetodikk vil det ta kort tid før Mia er i full sving med å løse oppgaver i arbeidet med å styrke Gartnerhallen og øke norskandelen.

– Det siste året har vi jobbet målbevisst for at våre medlemmer skal forsyne det norske markedet med mer frukt og grønt, og at Gartnerhallen skal bidra til at nordmenn foretrekker norske varer framfor import. Forbrukertrendene er med oss, og Gartnerhallens jobb er å sørge for at økt forbruk blir dekket at norsk produksjon. Dette er derfor et perfekt tidspunkt å få styrket laget, avslutter Morthen.