Møteplassen du ikke vil gå glipp av

Møteplassen du ikke vil gå glipp av

rpt

Grofondet melder om en ekstraordinær utlysning på 1 million kroner til en Gartnerhallen-produsent.

Når Gartnerhallens medlemmer møter på høstens medlemsmøter i regionene er det viet ekstra tid til problemer og utfordringer, nærmere bestemt ideer som kan løse disse.

– Vi skal delta på alle regionmøtene for å fortelle om den ekstraordinære utlysningen som kan bidra til å sette gode ideer i drift, sier Inger Longva Birkevold, leder for Grofondet.

– Det er så mange gode ideer ute hos Gartnerhallens medlemmer som kan bidra til å øke avlinger, forlenge sesong, utvikle mer bærekraftige metoder, effektivisere drift, redusere svinn, eller tiltak som kan øke norskandelen av frukt eller grønt. Nå vil vi stimulere til å realisere flere av de ideene som produsenten går og tenker på, sier hun.

Aud Mari Folden, regionleder i GH Trøndelag, har sterk tro på medlemsmassen.
– Vi har et produsentmiljø som kjennetegnes av dyktige og produktive produsenter som er opptatt av muligheter og løsninger. Tildelingen på en million kroner kan bidra til at ideer fra regionen kommer frem i lyset, sier hun.

Folden tror det gode felleskapet og produksjonsmiljøene styrker regionen. – Vi må unne hverandre å lykkes og samtidig være opptatt av at vi som samvirkeorganisasjonen skal vokse sammen. Jeg håper vi vil se spennende ideer både på individuelt og kollektivt nivå, og fra store og små produsenter.

Nå håper hun at så mange som mulig av produsentene prioriterer regionsmøtet. – Møteplassene er viktige for å diskutere ulike utfordringer og inspirere hverandre, og siden høstens første møte er på Teams vil det være enklere å få det til i en travel hverdag, sier hun.

Se dato for medlemsmøte i din region i kalenderen på forsiden av Gartnerhallen.no