3 gode grunner til å bli med på Gartnerhallen-kongress 2021

Gartnerhallen-kongress 2018

Av: Gunn Jorunn Sørum  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 2. november 2021

Vurderer du å bli med på årets viktigste møteplass for den norske grøntnæringa? Her er tre gode grunner til å kjøpe billett.

1 - Raust påfyll av ny kunnskap

Er du interessert i ny teknologi, jordhelse, sortsutvikling, markedstrender, plantevern, tollvern eller klimarisiko?

På Gartnerhallen-kongress 2021 vil du få anledning til å høre om siste nytt på mange ulike temaer med relevans for grøntnæringen. På scenen vil du blant annet finne dyktige foredragsholdere fra ulike fagmiljøer, representanter for Gartnerhallens kunder og samarbeidsorganisasjoner, sentrale politikere og inspirerende Gartnerhallen-produsenter.

I tillegg til de spennende foredragene vi skal oppleve i plenum, blir det egne parallellsesjoner, hvor du kan dykke ned i faglige temaer som er spesielt relevante for deg. Alle Gartnerhallen-produsenter får også mulighet til å kickstarte kongressen med kulturgruppesamling torsdag formiddag.

2 - Sosialt samvær og mingling

Etter en altfor lang periode uten fysiske møteplasser har vi selvsagt satt av masse tid under kongressen til å dele gode måltider og gode øyeblikk sammen. Under minglepauser, lunsj og middager får du god anledning til å møte nye mennesker, treffe gamle kjente og dele erfaringer med kollegaer i bransjen.

Torsdag kveld blir det en hyggelig og uformell 3-retters middag, før kongressen krones med en fantastisk festmiddag fredag 19. november, med prisutdelinger og underholdning. Ved kjøp av billett velger du selv om du vil delta på en eller begge middager.

3 - Inspirasjon og motivasjon

Vi tør garantere at du vil gå mer inspirert og motivert inn i vinteren, etter å ha deltatt på Gartnerhallen-kongress 2021.

I tillegg til de inspirerende foredragene på scenen, vil du garantert bli inspirert av å høre om de nyskapende prosjektene som er nominert til Gartnerhallens innovasjonspris 2021, eller når du kan snakke med prosjektledere fra flere spennende Grofondet-prosjekter under Grofondet-lunsj fredag 19. november.

Relaterte temaartikler

Stoler i konferanselokale
17. november 2021     #Organisasjon
Mikrofon på scene foran uklar bakgrunn
16. november 2021     #Organisasjon
Svein Harald Røine
2. november 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller