3 gode grunner til å bli med på Gartnerhallen-kongress 2023

Elisabeth Morthen

Av: Redaksjonen  Foto: Norsk Landbrukssamvirke / John Trygve Tollefsen
Sist oppdatert: 14. september 2023

Vurderer du å bli med på årets viktigste møteplass for den norske grøntnæringa 16.-17.november? Her er tre gode grunner til å bli med!

1 – Fyll opp med ny og relevant kunnskap

Er du interessert i hvordan vi kan gripe mulighetene for vekst og økt verdiskaping i norsk grøntproduksjon, og ønsker å lære mer om kommende markedstrender, ny teknologi og innovasjoner?

På Gartnerhallen-kongress 2023 vil du få anledning til å høre om siste nytt på mange ulike temaer som er relevant for oss i grøntnæringen.

På scenen vil du blant annet finne dyktige foredragsholdere fra ulike fagmiljøer, representanter for Gartnerhallens kunder og samarbeidsorganisasjoner, sentrale politikere og inspirerende Gartnerhallen-produsenter.

I tillegg til de spennende foredragene vi skal oppleve i plenum, blir det egne parallellsesjoner, hvor du kan dykke ned i faglige temaer som er spesielt relevante for deg. Og på fredag har alle Gartnerhallen-produsenter anledning til å delta på kulturgruppesamlinger for å drøfte aktuelle problemstillinger for sine kulturer.

Kjøp billett til Gartnerhallen-kongress her

2 – Sosialt påfyll, god mat og underholdning

Gartnerhallen-kongress samler nærmere 400 personer fra hele landet, med interesse og lidenskap for den norske frukt- og grøntnæringen. Dette gjør samlingen til en av de viktigste møteplassene for næringen vår gjennom året.

Dersom du ønsker å møte nye engasjerte mennesker, treffe gamle kjente og dele erfaringer med kollegaer i bransjen, er Gartnerhallen-kongress midt i blinken for deg. For å sikre at dere får god tid og anledninger til å snakke sammen har vi lagt inn godt med pauser i programmet.

I tillegg vil dere få dele nydelige norske måltider sammen. På torsdag formiddag blir det først lunsj, før kvelden blir kronet med en fantastisk festmiddag med norske råvarer, prisutdelinger og underholdning av beste sort.

Les også: Nagell, Wentzel og Endrerud sikrer stemingen på Gartnerhallen-kongress

Bilde Foto: Lars Opstad

3 - Inspirasjon og motivasjon

Vi tør garantere at du vil gå mer inspirert og motivert inn i vinteren, etter å ha deltatt på Gartnerhallen-kongress 2023.

Blant de inspirerende foredragene på scenen 16.november, vil du blant få trimmet lattermusklene når prisvinnende journalist og Instagram-fenomen Ken André Ottesen, bedre kjent som BAdesKen, gjester scenen. Du vil i tillegg få rikelig inspirasjonspåfyll av fremoverlente og dyktige norske grøntprodusenter som deler av sine erfaringer og historier.

NB! Det lønner seg å være tidlig ute - fram til og med 1.oktober er det tilbudspris på billetten.

Så - hva venter du på? Du kan melde deg på her. Vi gleder oss, og håper vi ses 16.– 17.november

Relaterte temaartikler

Konfranseier
27. september 2023     #Organisasjon
Bjarne Holm i NLR står ved et forsøksfelt
14. september 2023     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller