Å lede an i møte med nye muligheter

Bjarne Holm i NLR står ved et forsøksfelt

Av: Redaksjonen  Foto: NLR/Kristin Bergholm
Sist oppdatert: 14. september 2023

NLR-direktør Bjarne Holm kommer til Gartnerhallen-kongress 2023.

Årets Gartnerhallen-kongress har temaet «Dyrker mulighetene», og programmet vil sette spesielt fokus på teknologier, trender og innovasjoner som bidrar til å skape nye muligheter for vekst og økt verdiskaping i den norske grøntnæringa.

På kongressen vil Bjarne Holm, direktør i Norsk Landbruksrådgiving (NLR), snakke om faktorene han mener er avgjørende for grøntnæringas og landbrukets utvikling framover. Han vil også fortelle mer om hvilken rolle NLR vil spille, som bindeledd mellom forskning og næring, og dele sine betraktninger rundt det å være framoverlent og offensiv – som enkeltprodusent og fellesskap – i møte med nye muligheter.

Holm har vært direktør i NLR siden 2020, og er tidligere utviklingssjef i Felleskjøpet Agri. Han har en doktorgrad i svinegenetikk fra NMBU, har vært ansvarlig for både avl og eksportsatsing i Norsvin, og er oppvokst på gård på Mære i Trøndelag med kombinert svineproduksjon, korn, jordbær og skog.

Kjøp billett til Gartnerhallen-kongress her

Relaterte temaartikler

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller