Arbeidsglede når det Røiner på

Svein Harald Røine

Av: Gunn Jorunn Sørum  Foto: Svein Harald Røine
Sist oppdatert: 2. november 2021

En av Norges mest etterspurte og inspirerende foredragsholdere, Svein Harald Røine, byr på både alvor, humor og seg selv når han gjester Gartnerhallen-kongress 2021.

Hvordan finne arbeidsglede når man nesten jobber seg i hjel? Problemstillingen er særdeles aktuell for deltakerne på årets Gartnerhallen-kongress, etter flere krevende sesonger for den norske frukt- og grøntnæringen som følge av covid-19-pandemien.

Med glimt i øyet, inspirerende fortellinger og praktiske verktøy, vil foredragsholder, forfatter og lederutvikler Svein Harald Røine bidra til ny fremtidstro, optimisme, glede og inspirasjon. Med sin unike formidlingsevne spiller han på hele følelsesregisteret i sine foredrag og kurs, fra hysterisk latter, til klump i halsen og tårer i øyekroken.

Røine har topplederbakgrunn som blant annet salgsdirektør i Nidar, Marketingdirektør i Gilde og CEO/SVP i Altia Corporation Norway.

Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken «Modig – finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått svært gode anmeldelser, og er en av de mest lyttede selvutviklingsbøkene på Storytel gjennom tidene. Temaet MOT er en rød tråd i hans inspirasjonsforedrag og kurs.

Relaterte temaartikler

Stoler i konferanselokale
17. november 2021     #Organisasjon
Mikrofon på scene foran uklar bakgrunn
16. november 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller