BAdesKen: Ken André Ottesen til Gartnerhallen-kongress

BAdesKen

Av: Redaksjonen  Foto: Seriøst Firma AS
Sist oppdatert: 10. september 2023

Vi lover lattergaranti når prisvinnende journalist og Instagram-fenomen Ken André Ottesen gjester årets Gartnerhallen-kongress.

Ken André Ottesen er både morsom avismann, populær foredragsholder og scenekunstner, med en smått utrolig CV i landskapet aviser, kommunikasjon, humor og satire.

Ken André har vunnet tresifret antall priser innen journalistikk, blant annet årets forside i Norge tre ganger, og han kurser norske redaktører i etikk. Mannen med Toten-capsen er også en sylskarp satiriker og humorist: Han er hjernen bak Vredens Gnag og har bidratt som tekstforfatter til en rekke humorshow på scene, radio og TV, som for eksempel Nytt på nytt.

I dag er han kanskje mest kjent som BAdesKen, instagramkontoen med mer enn 380.000 følgere. Her driver han kjærlig harselas med landets lokalaviser. BAdesKen har resultert i fem bokutgivelser og ikke minst showet «Ja, vi elsker dette landet» som hadde premiere høsten 2022 og som fortsetter hele 2023.

Med sin intelligente humor og morsomme skråblikk på lokale nyheter, gleder vi oss til å høre Ken André Ottesen, som avslutter konferanseprogrammet under årets Gartnerhallen-kongress og gjør oss klare for kveldens festmiddag.

Kjøp billett til Gartnerhallen-kongress her

Bilde Foto: Seriøst Firma AS

Relaterte temaartikler

Konfranseier
27. september 2023     #Organisasjon
Bjarne Holm i NLR står ved et forsøksfelt
14. september 2023     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller