Festmiddag med Heine Totland

Portrett Heine Totland

Av: Gunn Jorunn Sørum  Foto: Heine Totland
Sist oppdatert: 2. november 2021

Med Heine Totland på plass som toastmaster, er det duket for underholdning av ypperste klasse under Gartnerhallen-kongress 2021.

Etter to innholdsrike dager med fagprogram, krones Gartnerhallen-kongress 2021 med en fantastisk festmiddag fredag 19. november.

Musiker og entertainer Heine Totland fra Bømlo omtaler seg selv som «lidenskapelig opptatt av mat og musikk», og er dermed som skapt for toastmaster-rollen når den norske grøntnæringen skal feires.

Totland har lang erfaring som artist, skuespiller og konferansier. Han har hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!, Buddy Holly, Chess og Les Miserables. Han har også ledet TV-suksessen Det norske måltid sammen med Arne Hjeltnes gjennom 3 sesonger, og vant kokkekonkurransen Masterchef på TV3 i 2015.

Med seg på scenen under festmiddagen får Totland følge av bassist Roger Allan Ivin og sanger Karianne Kjærnes, og trioen vil geleide og underholde oss gjennom kvelden med entusiasme, sjarm og musikalitet i toppklasse.

Vi gleder oss til å oppleve Heine Totland under en fantastisk festmiddag på Gartnerhallen-kongress 2021!

Relaterte temaartikler

Stoler i konferanselokale
17. november 2021     #Organisasjon
Mikrofon på scene foran uklar bakgrunn
16. november 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller