Landbrukssamvirke mot 2050

Gaute Lenvik

Av: Redaksjonen  Foto: Benjamin Hernes Vogl
Sist oppdatert: 2. november 2021

Samvirke og samarbeid mellom primærprodusenter i landbruket har stått seg gjennom mer enn 170 år. Men hva vil de neste 30 årene bringe? Adm.dir. i Norsk Landbrukssamvirke, Gaute Lenvik, kommer til Gartnerhallen-kongress for å dele sine tanker om fremtiden.

Gaute Lenvik bidrar med foredraget «Landbrukssamvirke mot 2050» under Gartnerhallen-kongress 2021.

Lenvik er administrerende direktør i Norsk Landbrukssamvirke, som er en interesseorganisasjon for 17 bondeeide samvirkebedrifter i landbruket, deriblant Gartnerhallen.

Norsk Landbrukssamvirke arbeider for økt konkurransekraft og kunnskap hos medlemsbedriftene, inklusive økt kunnskap om samvirke som organisasjonsform.

Gaute har tidligere vært administrerende direktør ved Veterinærinstituttet, og har også erfaring fra NHO Mat og Drikke og Landbruks- og matdepartementet. Han er i tillegg styreleder ved NMBU Handelshøyskolen, medlem av Omsetningsrådet og styret for Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri.

Relaterte temaartikler

Stoler i konferanselokale
17. november 2021     #Organisasjon
Mikrofon på scene foran uklar bakgrunn
16. november 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller