Nagell, Wentzel og Endrerud sikrer stemingen på Gartnerhallen-kongress

Et bilde fra Gartnerhallen

Av: Redaksjonen  Foto: Seriøst Firma AS
Sist oppdatert: 10. september 2023

Det er duket for fantastisk musikk, gode historier og humor, når trioen Nagell, Wentzel og Endrerud kroner festmiddagen under årets Gartnerhallen-kongress.

Med god mat, gjeve prisutdelinger og godt selskap er festmiddagen et naturlig høydepunkt for mange deltakere under Gartnerhallen-kongress. Under årets kongress er også duket for både allsang, stemning og underholdning av beste sort, når trioen Trond Nagell-Dahl, Leif Anders Wentzel og Lars Endrerud gjester scenen under og etter middagen.

Nagell-Dahl, Wentzel og Endrerud har markert seg i musikk-Norge med sitt musikalske konsept som kombinerer fantastisk musikk, gode historier, varme og humor.

Kjøp billett til Gartnerhallen-kongress her

Trond Nagell-Dahl er for det nasjonale publikummet kanskje best kjent som en fast del av gullrekka på NRK1 fredag kveld. Med sine krøllete lokker har han imponert og underholdt seerne som fast pianist i Beat for Beat. Lista over artister han har spilt sammen med er utrolig lang, men vi kan jo trekke fram at han var fast pianist i Hellbillies i flere år.

Leif Anders Wentzel ble for alvor et kjent navn da han i 2012 var med i den første sesongen av The Voice på TV2. Alle dommerne snudde seg rundt for å kapre totningen til sitt lag da han sang Aloe Blaccs I need a dollar. Han var med til finalen, men måtte se seg slått av Martin Halla.

Nagell-Dahl og Wentzel har også laget showet "Sommerslagere på Gjøvik" siden starten i 2003, og de har vært et naturlig samlingspunkt for musikere på Gjøvik og Toten.

Relaterte temaartikler

Konfranseier
27. september 2023     #Organisasjon
Bjarne Holm i NLR står ved et forsøksfelt
14. september 2023     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller