Ny normal eller samme som før?

Ole Petter Nyhaug

Av: Redaksjonen  Foto: Ole Petter Nyhaug
Sist oppdatert: 2. november 2021

Trendanalytiker, kreativ leder og partner i Opinion, Ole Petter Nyhaug, kommer til Gartnerhallen-kongress 2021 for å dele sine tanker om forbrukertrender og tilpasninger etter korona.

Ole Petter Nyhaug er ansvarlig for trendanalyse og innovasjon i Opinion, og er en nysgjerrig fyr som brenner for trendanalysefaget og alt som er nytt og moderne.

Ole Petter har besøkt Gartnerhallen-kongress også tidligere. På årets kongress vil han dele rykende fersk innsikt knyttet til trender og forbrukeratferd etter covid-19-pandemien.

– Vi har lært at nordmenn er svært tilpasningsdyktige og raskt tilpasset oss situasjonen under korona, men at vi også like raskt vil justere oss tilbake til slik det var før på de fleste områder. Men det er likevel noen endringer vi kommer til å ta med oss videre, og ikke minst: en del allerede eksisterende trender fikk virkelig turbo på seg under koronaperioden, sier Nyhaug.

Nyhaug jobber spesielt med kunder innen detaljhandel, mat og drikke, merkevarer og medier, og har rådgivererfaring for internasjonale selskaper og merkevarer som Coca-Cola, Unilever, Heineken og IKEA. Han er en av landets mest brukte foredragsholdere på temaer som trender, forbrukerinnsikt og markedsanalyse, og ble kåret til beste foredragsholder under NHOs årskonferanse i 2016.

Relaterte temaartikler

Stoler i konferanselokale
17. november 2021     #Organisasjon
Mikrofon på scene foran uklar bakgrunn
16. november 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller