Ny medarbeider i Gartnerhallen

Ny medarbeider i Gartnerhallen

Gunn Jorunn Sørum Foto: Julie Lunde Lillesæter Differ Media

Vi ønsker ny rådgiver organisasjon og kommunikasjon, Gunn Jorunn Sørum velkommen som ny medarbeider i Gartnerhallen!

Gunn Jorunn kommer fra stilling som leder for rekruttering og kompetanseutvikling i Norsk Landbrukssamvirke. Hun er tidligere prosjektleder/redaktør for nettsiden norsktradisjonsmat.no, og er tidligere leder for sentralstyret i Norges Bygdeungdomslag og styremedlem i Norges Bondelag. Hun er for tiden fast møtende 1.vara i direksjonen i Selskapet for Norges Vel.

Gunn Jorunn har utdanning i statsvitenskap fra NTNU, med tilleggsutdanning fra Universitetet i Oslo. Hun kommer opprinnelig fra gård i Hedmark.

– Vi ser fram til å få Gunn Jorunn inn i teamet i Gartnerhallen. Med sin solide innsikt i norsk landbruk og landbruksorganisasjoner, kombinert med bred erfaring fra kommunikasjonsarbeid, er jeg trygg på at hun vil bidra til å gjøre Gartnerhallens organisasjonsarbeid og kommunikasjon rettet mot produsenter enda bedre. Dette er viktig for å sikre at hele Gartnerhallen-organisasjonen blir mer sammensveiset og samordnet, sier Elisabeth Morthen. – Gunn Jorunn vil rapportere til organisasjonssjef Arve Gladheim, og sammen med Marte Johansen vil de tre utgjøre et sterkt og godt organisasjonsteam i Gartnerhallen.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å jobbe med organisasjon og kommunikasjon i et framoverlent landbrukssamvirke som Gartnerhallen. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med organisasjonen og til samarbeidet med dyktige kollegaer, produsenter og tillitsvalgte, sier Gunn Jorunn.

Gunn Jorunn vil starte gradvis på jobben i Gartnerhallen i nærmeste framtid, og vil være fullt på plass senest 1. juni.

Vi ønsker Gunn Jorunn velkommen og gleder oss til hun starter opp!