Produksjonsplanlegger søkes til Gartnerhallen

Produksjonsplanlegger søkes til Gartnerhallen

Er du analytisk anlagt og ønsker å jobbe for Norges største aktør innen produksjon av frukt og grønt? Ønsker du å tilrettelegge for et balansert marked og bærekraftig produsentøkonomi? Da kan dette være muligheten for deg.

Informasjon om stillingen

På vegne av Gartnerhallen SA søker Academic Work etter en produksjonsplanlegger. Gartnerhallen er Norges største aktør innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies per i dag av om lag 1000 frukt- og grøntprodusenter. Gartnerhallen sitter i dag som et bindeledd mellom kunden, produsent og pakkeri. Dette er derfor en spennende mulighet for deg som har interesse for norsk landbruk og næringsliv.

Kontoret består i dag av 11 engasjerte og kunnskapsrike kolleger som alle har ulike roller og ansvarsområder. Stillingen samarbeider tett med og rapporterer til Produksjonssjef, i tillegg til å ha utstrakt kontakt med produsenter og kunder som blant annet Bama, Orkla og Findus.

Som produksjonsplanlegger vil du få en sentral rolle i arbeidet med planlegging av produksjon og markedsbalansering. Arbeidshverdagen krever at du evner å jobbe systematisk og analytisk i Excel og har en interesse for data og statistikk. Dette er en ypperlig mulighet for deg som enten er nyutdannet eller i startfasen av din karriere og ønsker en rolle der du får mye ansvar fra dag én.

Arbeidsoppgaver

Planlegge produksjon hos medlemmene basert på kundens behov
Markedsanalyser
Sikre god vareflyt og produsentøkonomi
Sikre planlagt fremdrift og god kvalitet i planarbeidet
Kommunikasjon med produsenter og kunder

Vi søker deg som

Har høyere relevant utdannelse, innen økonomi, logistikk eller lignende
Har svært gode Excel-kunnskaper og interesse for IT-systemer
Har god fremstillingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig
Med fordel har erfaring fra prognosearbeid
Kjennskap til primærproduksjon og til bransjen er en fordel, men ikke et krav
Som person er du analytisk anlagt og setter deg raskt inn i tekniske løsninger. Du evner å jobbe selvstendig mot konkrete tidsfrister, og er uredd i møte med nye utfordringer. Du er stolt av kvaliteten du leverer, og ønsker å være en profesjonell og serviceinnstilt bidragsyter til Gartnerhallens overordnende mål og verdier.

Søknadsfrist: 25. mai

Denne rekrutteringen gjøres av bemannings- og rekrutteringsselskapet Academic Work, men du vil bli fast ansatt i Gartnerhallen.
Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Beate Pedersen ved spørsmål.

Vi vil foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Dette kan også bety at vi tar ned annonsen og stopper vurderingsprosessen når riktige kandidater er funnet. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig.

Vi ønsker at du legger ved et søknadsbrev hvor du får frem motivasjon for stillingen, samt vitnemål.

Om Gartnerhallen

Gartnerhallen SA er Norges største aktør innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies per i dag av 1030 frukt- og grøntprodusenter. Gjennom et sterkt fagmiljø, markedsføring, innovasjon, produktutvikling, produksjonsplanlegging og kvalitetsarbeid bidrar Gartnerhallen til lønnsomhet for frukt- og grøntprodusentene, samtidig som forbrukerne får tilgang til norskproduserte kvalitetsprodukter hele året.

Gartnerhallen samarbeider med de store markedsaktørene i grøntnæringen i Norge – både industri, distribusjon, dagligvare og storhusholdning.

Adresse: Nedre Kalbakkvei 40,
1081 Oslo

Se stillingsannonsen på finn.no