Sitter du på den neste millionideen?

Sitter du på den neste millionideen?

Grofondet søker Gartnerhallen-produsenter med gode ideer!

I år gjennomfører Grofondet en ekstraordinær utlysning på 1 million kroner til en Gartnerhallen-produsent.

Grofondet skal bidra til det grønne skiftet ved å øke omsetningsverdien og forbruket av norske frukter, bær, grønnsaker og poteter. Grofondet gir støtte til konkrete prosjekter etter søknad. Det kan gis midler til FoU-prosjekter inkludert doktorgradsstipendiater, utviklingsprosjekter initiert i verdikjeden og til kompetanseheving.

Les mer om Grofondet

Høstens ekstraordinære utlysning retter seg spesielt mot Gartnerhallen-produsenter med gode prosjektideer. Tildelingen vil skje i desember.

– Prosjektene vi ser etter kan eksempelvis bidra til utvidet sesong, utprøving av nye sorter, utvidede geografiske områder eller redusert matsvinn, sier Inger Longva Birkevold, leder for Grofondet.

Informasjon om søknadsprosess kommer i august

Gode prosjekter vil i denne tildelingsrunden kunne få inntil 1 million kroner i Grofondet-støtte.

– Dette er en unik mulighet for Gartnerhallens produsenter til å realisere gode ideer, og aktivt bidra til det grønne skiftet, sier Birkevold.

Mer informasjon om søknadsprossesen, søknadsmaler og hvordan man går frem for å skrive en god søknad vil komme på Gartnerhallens kanaler i løpet av høsten.

– Nå gjelder det å bruke sommeren godt, legge hodene i bløt og utvikle gode ideer, slik at man er klar for å sende inn en søknad når vi åpner for dette i august, avslutter Birkevold.

Få inspirasjon fra prosjekter som har fått støtte fra Grofondet: