Endelig klart for Gartnerkongressen 2016!

bildegalleri-til-hjemmeside-uten-logo
Gartnerkongressen byr på et spennende program med mange aktuelle foredragsholdere

 

I dag, fredag 11. november, er det endelig klart for Gartnerkongressen 2016! I år er det ti år siden Gartnerhallens første Gartnerkongress, og stedet for årets kongress er det samme som der tradisjonen startet: På Quality Hotel i Tønsberg. Også denne gangen byr arrangørkomitéen fra GH Industri på et spennende program som vil interessere både grøntprodusenter og andre i den norske verdikjeden for frukt og grønt.

Gartnerkongressen er et av de viktigste arrangementene i året for frukt- og grøntsektoren i Norge, og samler aktører fra hele den norske grønt-verdikjeden. Hit kommer i hovedsak grøntprodusentene i Gartnerhallen, men også kunder, samarbeidspartnere, forskningsaktører, aktører fra forvaltningen og politikere er godt representert.

Variert program med spennende foredragsholdere

Programmet på Gartnerkongressen 2016 favner bredt, og målet til arrangementskomitéen har vært å lage et faglig program som skal være interessant for alle. Det kommer mange gode foredragsholdere som blant annet skal snakke om landbrukspolitikk, økologi, markedstrender, markedsutvikling og produksjonsteknikk.

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale kommer på kongressen på fredag, og det blir interessant å høre hva han har å si om de politiske føringene for næringen. Det blir også veldig spennende å høre den ferske konsernsjefen til NorgesGruppen, Runar Hollevik, som skal snakke om NorgesGruppens satsing på norsk frukt og grønt. En Gartnerkongress i 2016 kommer ikke bort fra temaet klimaendringer, og fra regjeringens ekspertutvalg for grønn konkurransekraft, kommer Per R. Sandberg for å snakke om hva det grønne skiftet vil ha å si for norsk grøntproduksjon.

Dette er sentrale tema som vil ha mye å si for fremtidsutsiktene til norsk grøntproduksjon.

Som seg hør og bør på en Gartnerkongress, rommer programmet også foredragsholdere som fokuserer på litt andre ting enn frukt og grønt i sitt daglige virke. Gyrid Beck Solberg er en foredragsholder som skal motivere oss til å fokusere på de riktige tingene i livet, mens stand-up komiker Terje Sporsem skal skape god stemning under morgenunderholdningen på lørdagen og under festmiddagen lørdag kveld.

Stor påmelding

Det er stor påmelding til Gartnerkongressen 2016, og overnatting på hotellet har vært utsolgt i flere uker. Til alle som skal på kongress i Tønsberg i helga: Velkommen!

 

Se oversikt over program for Gartnerkongressen | Disse foredragsholderne kan du høre på Gartnerkongressen

Se også: Påmeldte deltakere

 

TAKK TIL VÅRE SPONSORER:
bama-logo-rgb_stor peterson_packaging_v_cmyk_staende norgesgruppen-midlertidig
scan-pack-klippet norgro-logo vefi-logo
t-a-elektronikk

log-det-spirer-og-grordatavaxt-til-nettsida

nnz-logojordplan

 

yara-logo

norrek-midlertidig

 

ifco-logo

strand-unikorn

 

lexit

7sense-logo-m-trademark

 

landbruksforsikring

matmerk-midlertidig

 

 Myhrene_logo_blad copy  nlr-midlertidig  savicon
bye-klippet

smaken-av-grimstad-til-nettsida

 

 bwl-logo-klippet

sorlandschips-til-nettsida

norsk-gartnerforbund-midlertidig

findus-til-nettsida