Vi ønsker Helge Andreas Skare velkommen som ny medarbeider i Gartnerhallen!

Vi ønsker Helge Andreas Skare velkommen som ny medarbeider i Gartnerhallen!

Helge Andreas Skare (29) avløser Oscar Ramirez i stillingen som controller i Gartnerhallen. Skare har bachelor i finans og markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

Helge kom fra stillingen Assistansekoordinator i SOS International og har også praksis fra selskaper innen finans.

Økonomiteamet i Gartnerhallen består av tre personer som bistår medlemmer, leverandører og kunder med avregning og produsentoppgjør, fakturering og rapportering. Helges hovedoppgaver vil i starten være avregning og oppgjør ovenfor produsentene.

− De siste 2 årene har Gartnerhallen gjort forberedelser for implementering av nytt ERP-system hvor avregning er en veldig viktig rutine. Helge vil også bistå i overgangen til Dynamics365 som vil gi oss bedre sporbarhet og ikke minst automatisere mange rutiner som i dag er manuelle. Vi er godt fornøyde med å få Helge med i teamet, sier Ingar S. Gunstad.

− Jeg er spent og glad for å få denne muligheten i Gartnerhallen. Det er et stort transaksjonsvolum og en del tunge rutiner å jobbe med i dag. Det er veldig spennende å automatisere disse i størst mulig grad i tett samarbeid med våre største kunder. Dette er en bransje med gode fremtidsutsikter for sunne norske grønnsaker, poteter, frukt og bær, sier Helge Andreas Skare.