Bli eier av Gartnerhallen SA

Et bilde fra Gartnerhallen

Gartnerhallen er til for å utgjøre en forskjell for deg som grøntprodusent. Som eier er du en del av landets største fellesskap for grøntprodusenter, og en organisasjon som sammen jobber for eiernes felles interesser i et marked med mektige spillere.

Å være eier av Gartnerhallen skal utgjøre en forskjell

Samvirket Gartnerhallen SA har som formål å fremme eiernes næringsmessige og økonomiske interesser. I kjernen av dette er omsetning av eiernes produkter, markedsføring, detaljert produksjonsplanlegging, FoU, næringspolitisk arbeid og å snakke grøntnæringa opp og frem i det offentlige rom.

Hva gir eierskap i Gartnerhallen deg som produsent:

  • Trygghet og forutsigbarhet gjennom markedstilgang, gode leveringsavtaler, og eierskap til produksjonsplan
  • Mulighet til å påvirke gjennom eiermøter, årssamlinger og som tillitsvalgt regionalt og sentralt
  • Nytte av forhandlingsutvalg som sikrer produsentinteressene i forhandling av avtaler med kunder
  • Faglig og sosialt fellesskap gjennom aktive og framoverlente produsentmiljøer
  • Kultursatsning gjennom strategier og planer for hver kultur i nært samarbeid med SKP-er og produsenter og kunder for å skape vekst og lønnsomhet for produsent.
  • Delaktighet i et langsiktig markedsarbeid for å øke norskandelen, verdi- og volumutviklingen og sikre konkurransekraften for Gartnerhallens eiere
  • Delaktighet i bærekraftig produksjonsplanlegging gjennom årlige produksjonsplaner som skaper balanse mellom produsert volum og markedets behov som igjen gir et grunnlag for å vokse smart, og i takt med markedet.
  • En aktør i ryggen som jobber for grøntprodusentene og grøntnæringens plass i verdikjeden, som tar et aktivt eierskap til innovasjon som skal gi produsentene gevinst på kort og lang sikt.

Hvem kan bli eier av Gartnerhallen

Foretak som produserer poteter, grønnsaker, frukt, bær og planter kan søke om å bli eier. Eierskap fordrer produksjonsplan eller kontrakt, samt leveranse gjennom Gartnerhallen SA. Eierskapet registreres på organisasjonsnummer, og inntil to personer knyttet til enkeltpersonforetak kan registreres i et felles eierskap.

Søknad om medlemskap i Gartnerhallen

Les også Gartnerhallens vedtekter

Produsentnummer

Er du ny produsent og trenger et produsentnummer? Da må du først ta kontakt med landbrukskontoret i din kommune. Saksbehandler i kommunen vil opprette knytning mellom foretak og landbrukseiendom slik at foretaket ditt får registrert driftssenter i Landbruksregisteret. Deretter blir produsentnummeret ditt generert og tilgjengelig i systemene hos Landbrukets Dataflyt.

Hvor finner jeg mitt produsentnummeret mitt? Har du allerede produsentnummer finner du produsentnummeret ditt ved å søke på organisasjonsnummer her..

Kontaktpersoner i Gartnerhallen

Stian Vik Bjørntvedt Produksjonssjef Mobiltelefon: 948 62 853 E-post: stian.vik.bjorntvedt@gartnerhallen.no

Trine Thanh Ha Produksjonsplanlegger Mobiltelefon: 980 03 374 E-post: Trine.ha@gartnerhallen.no

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller