Foreslår fornyet tillit til styret i Gartnerhallen SA

Styret i Gartnerhallen SA 2022-2023. F.v. Kjetil Lerfall, Leif Johann Rugsland, Ingunn Haugen Hegdal, Nils Olve Gillund, Aud Mari Folden, Edle Skavland

Av: Gunn Jorunn Sørum  Foto: Marte E.L. Johansen
Sist oppdatert: 4. mai 2023

Valgkomiteen innstiller på fornyet tillit til styret i Gartnerhallen SA, foran årsmøtet 8. juni.

Nils Olve Gillund (43) fra Stange ble valgt til styreleder i Gartnerhallen SA i 2021. Valgkomiteen foreslår gjenvalg på Gillund, sammen med nestleder Aud Mari Folden (53) fra Levanger, og resten av det sittende styret, foran selskapets årsmøte i juni.

– Med bakgrunn i de omfattende utskiftingene i styret ved årsmøtene i 2021 og 2022, har valgkomiteen denne gang lagt betydelig vekt på kontinuitet i styret, noe som er med på å sikre eiernes intensjon med organisasjonen. Forslaget om gjenvalg av de faste styremedlemmene gjenspeiler valgkomiteens inntrykk av at det sittende styret har fungert godt i året som har vært, og at de er godt skikket til å møte utfordringene Gartnerhallen står overfor i tiden framover, sier Kristian Guren, som har ledet valgkomiteen.

Guren viser til at den samlede kompetanse, erfaring, kontaktnett og ikke minst visjonene til det foreslåtte styret, har stått sentralt i komiteens vurderinger.

Svært motivert for å realisere ny strategi

Gillund er glad for fornyet tillit fra valgkomiteen:

– Jeg ser fram til å fortsette arbeidet i styret i Gartnerhallen, hvis årsmøtet gir sin tilslutning til valgkomiteens innstilling. For meg er det spesielt gledelig at innstillingen viser at hele laget i det sittende styret er motivert for videre innsats. Det bekrefter min opplevelse av at vi har vært et sterkt og godt lag som har dratt i samme retning for å styrke norsk grøntproduksjon, sier Nils Olve.

Som styreleder siden 2021 har Gillund ledet organisasjonen gjennom krevende år med pandemi og sterk kostnadsvekst på produsentleddet.

– I samme periode har vi vedtatt ny strategi, og jeg er svært motivert for å følge opp denne framover og bidra til at de ambisiøse målene vi har satt for de neste årene blir realitet, avslutter Gillund.

Bilde Nils Olve Gillund produserer blant annet løk og blomkål på Guldkunrud Gård i Stange. Foto: Differ Media/Karoline Finnema

Valgkomiteens innstilling til nytt styre i Gartnerhallen SA

VervNavnRegion
StyrelederNils Olve GillundGH MjøsenGjenvalg for 1 år
NestlederAud Mari FoldenGH TrøndelagGjenvalg for 1 år
StyremedlemAud Mari FoldenGH TrøndelagGjenvalg for 2 år
StyremedlemKjetil LerfallGH VestGjenvalg for 2 år
StyremedlemIngunn Haugen HegdalEksternGjenvalg for 2 år
StyremedlemEdle SkavlandGH RogalandIkke på valg
StyremedlemLeif Johann RugslandGH Sør / GH industriIkke på valg
1. varaElisabeth HolandGH NordVelges for 1 år
2. varaSimen A. MyhreneGH VikenVelges for 1 år
3. varaKarl Martin VikenGH TrøndelagVelges for 1 år

Se valgkomiteens innstilling til årsmøtet her

Relaterte artikler

Bringebær
19. april 2024     #Organisasjon
Gartnerhallens Logo
31. mars 2023     #Organisasjon
Thore Sigurd Woll
6. oktober 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller