Gartnerhallen på Food & Foodtech Conferance

Gartnerhallens Logo

Av: Redaksjonen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 30. mai 2025

Denne uken deltok Gartnerhallen i en paneldebatt under DNBs Food & Foodtech-konferanse.

Temaet var bærekraft og lønnsomhet i norsk matproduksjon. Elisabeth Morthen fremhevet hvordan bærekraft ikke bare er et ansvar, men også et strategisk konkurransefortrinn for norsk grøntsektor. – For å kunne konkurrere med importerte varer, må vi levere på bærekraft, understreket Morthen.

Hun pekte på at det i mange tilfeller er en positiv sammenheng mellom bærekraftige produksjonsmetoder og økt lønnsomhet. For å realisere dette potensialet må hele verdikjeden samarbeide tett. Bare gjennom felles innsats kan vi oppnå bærekraftig og lønnsom vekst i et marked som byr på store muligheter.

Morthen understreket også viktigheten av at myndighetene legger til rette for bærekraftige investeringer og spiller på lag med næringen for å sikre bærekraftig matproduksjon.

Relaterte artikler

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller