Sandra Borch til Gartnerhallens årsmøte

Portrett av Sandra Borch

Av: Gunn Jorunn Sørum  Foto: LMD / Torbjørn Tandberg
Sist oppdatert: 17. mai 2022

Landbruks- og matminister Sandra Borch gjester årsmøtet i Gartnerhallen 9. juni.

Torsdag 9. juni 2022 samles tillitsvalgte på regionalt og sentralt nivå til årsmøte i Gartnerhallen SA for å legge føringer for Gartnerhallens arbeid og velge organisasjonens topptillitsvalgte for det kommende året.

Etter to år med digital årsmøte-gjennomføring under pandemien, er det i år endelig mulig å invitere til fysisk møte. Ekstra gledelig er det også at landbruks- og matminister Sandra Borch avlegger årsmøtet et besøk. Statsråden er invitert til å orientere om regjeringens syn på framtidsutsiktene for frukt- og grøntsektoren i Norge.

– Regjeringen har en klar målsetting om å øke den norske selvforsyningsgraden, og statsråden har selv pekt på potensialet i norsk grøntproduksjon i tilknytning til dette. Som øverste organ i landets største leverandør av frukt, bær, grønnsaker og poteter er Gartnerhallens årsmøte en sentral arena i den norske grøntnæringa. Vi setter stor pris på at Borch anerkjenner dette, ved å gjeste årsmøtet vårt, og ser fram til å høre statsrådens betraktninger, sier Arve Gladheim, organisasjonssjef i Gartnerhallen.

Gartnerhallen er eid og styrt av medlemmene

Gartnerhallen er organisert som et samvirkeselskap, hvor formålet er å ivareta grøntprodusentenes økonomiske og næringsmessige interesser.

Selskapsformen innebærer også at Gartnerhallen SA er eid og styrt av medlemmene. I årsmøtet møter 35 valgte utsendinger fra Gartnerhallens regioner, i tillegg til styret, øvrige tillitsvalgte på nasjonalt nivå, representanter fra administrasjonen og gjester.

Gartnerhallens årsmøte i 2022 avholdes på Clarion Hotel Oslo.

Relaterte artikler

Løven foran Stortinget
2. juni 2023     #Organisasjon
Møteklubbe på bord
30. mai 2023     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller