GRØNT 2025: Gartnerhallens årskonferanse
Velkommen til årets viktigste møteplass for norsk frukt- og grøntnæring 3.-4.desember
Over 300 personer har alt sikret seg billett til Gartnerhallens årskonferanse 2025. Vil du være med? Husk at det er begrenset antall plasser!
MELD DEG PÅ HER
Bli med når rundt 400 deltakere fra hele verdikjeden for norsk frukt og grønt, forskning, forvaltning og myndigheter samles til to dager fullspekket med faglig og sosialt påfyll!
Gartnerhallens årskonferanse arrangeres i år 3.- 4. desember, på hotellet Lily Country Club på Kløfta.

GRØNT 2025 - SAMMEN OM VEKST
Hvordan kan vi sikre at norsk frukt- og grønt både vokser i volum og står sterkere rustet for framtiden? På årets viktigste møteplass for grøntnæringen vil vi løfte blikket mot løsninger som gir både styrket produksjon og økt forbruk.
Med undertemaene volumvekst, risiko og beredskap setter vi agendaen for hvordan næringen kan ta nye steg – sammen.
GRØNT 2025 er mer enn bare en konferanse; det er en unik mulighet til å knytte kontakter, dele innsikt og bli inspirert sammen med nye og gamle kjente fra hele grøntsektoren.
Sikre deg plass nå
Program for GRØNT 2025
Tentativt program – tidspunkt kan endres
Onsdag 3. des
| 08:30 | Registrering åpner |
| 09:30 | Velkommen til GRØNT 2025 |
| Nils Kristen Sandtrøen, landbruks- og matminister |
| Nils Olve Gillund, styreleder i Gartnerhallen |
| Eirik Norman Hansen, konferansier |
| Tema: Markedet for norsk frukt og grønt |
| Runar Hollevik, konsernsjef i NorgesGruppen |
| Tema: Grønn beredskap |
| Louise Dedicken, viseadmiral |
| Camilla Rostad, innlandet Bondelag |
| 11:00 | Pause |
| 11:30 | Tema: Risiko|
| Karen Kyllesø, polfarer |
| Aud Mari Folden, nestleder i Gartnerhallen |
| Frode Revhaug, ordfører Frosta |
| Fremtidens produsenter |
| 13:00 | Lunsj |
| 14:00 | Tema: Nye vekstmuligheter |
| Eirik Norman Hansen, futurist og teknologioptimist |
| Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i NIBIO |
| Mari Engh, Grofondet |
| Grofondet - pitcher fra aktuelle prosjekter: |
| Mer norsk løk v/ Reidar Gusland |
| Grønn vekst i ISS v/ Hege Sørlie og Cecilie Ragner |
| Teknopotet og Norsk bakepotet v/ Eldrid Lein Molteberg |
| Nytt sortselskap, daglig leder Malin Valdal Corneliussen |
| Anne Mette Johnsen, administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat
| 15:15 | Pause |
| 15:45 | Tema: Markedet for norsk frukt og grønt |
| Ole Berg, spesialrådgiver i helsedirektoratet |
| Bent Andersen, konsernsjef i Bama |
| Kai Knutsen, administrerende direktør i Gartnerhallen |
| 16:30 | Avslutning |
| 19:00 | Festmiddag med underholdning|
| Heine Totland, Karianne Kjærnes og Roger Allan Ivin |
Torsdag 4.des
| 09:00 | Kulturgruppesamlinger |
| 11:30 | Lunsj |
| 12:30 | Takk for i år - vel hjem! |