GRØNT 2024: Gartnerhallens årskonferanse
Vel møtt til Gartnerhallens årskonferanse og grøntnæringas viktigste møteplass 20.-21. november: GRØNT 2024!
Konferansen er fulltegnet, og billettsalget er derfor stengt. Ta kontakt på post@gartnerhallen.no om du ønsker å stå på venteliste
På GRØNT 2024 samles alle som brenner for norsk frukt og grønt, til to dager fullspekket med faglig og sosialt påfyll.
Årets konferanse gjennomføres 20. - 21. november 2024, på det flotte konferansehotellet Lily Country Club på Kløfta.
GRØNT 2024 er mer enn bare en konferanse; det er en unik mulighet til å knytte kontakter med kollegaer i grøntsektoren, til å bli inspirert, lære noe nytt og til å dele innsikt med nye og gamle kjente.
Verdt å velge norsk - mer norsk frukt og grønt
Under GRØNT 2024 vil vi sette spesielt fokus på de mange grunnene som gjør det verdt å velge norsk frukt og grønt, og drøfte hvordan vi skal lykkes med økt forbruk og produksjon av norsk frukt og grønt - av hensyn til blant annet folkehelse, selvforsyning og verdiskaping.
Vi samler de mest engasjerte stemmene og de beste hodene på scenen, for å dele sin innsikt i fagområder som spenner seg fra jord til bord: bærekraftig produksjon, ny landbruksteknologi, aktuelle innovasjonsprosjekter, markedstrender og -muligheter. Mer informasjon om foredragsholdere og programposter vil bli postet fortløpende i Gartnerhallens kanaler.
Gartnerhallens årskonferanse er selvsagt mer enn bare faglig påfyll. Som seg hør og bør blir det både festmiddag og rikelige minglemuligheter, krydret med nydelige smaker fra årets avlinger.
Program for GRØNT 2024
Onsdag 20.nov | |
---|---|
09:00 | Registrering åpner |
10:00 | Velkommen til GRØNT 2024 |
Nils Olve Gillund, styreleder i Gartnerhallen | |
Eirik Norman Hansen, konferansier | |
Bærekraft: Verdt å velge norsk | |
Bjørn Fjellstad, CEO Vestre AS | |
Annika Grundt, prosjektleder Bærekraft | |
Dordi Lerum, influenser og "Norsketarianer" | |
11:30 | Lunsj |
12:30 | Fra 3 til 5 (eller 8?) om dagen |
Tine Mejlbo Sundfør, ernæringsfysiolog | |
Grøntløftet v/ Nina Sundvist, Stiftelsen Norsk Mat og Silje T. Tandberg, OFG | |
Ingvill Måkestad Bovim, leder helse og ernæring, REMA 1000 | |
13:30 | Pause |
14:00 | Fremtidens grøntproduksjon |
Eirik Norman Hansen, futurist og teknologioptimist | |
Grofondet - prosjektpitcher fra aktuelle prosjekter | |
Alger som plantevern v/ Svein Lilleengen | |
AutoAgri, autonom og elektrisk traktor i radkultur v/ Jostein Sandvik | |
Plantevern med dronesprøyting i fruktfelt v/ Magnar Velure | |
Panelsamtale med Grofondet-styret; Elisabeth Morthen (Gartnerhallen), Bent Andersen (BAMA) og Runar Hollevik (NorgesGruppen) | |
15:00 | Pause |
15:30 | Markedet for norsk frukt og grønt |
Kai Knutsen, produksjons- og markedssjef i Gartnerhallen | |
Bent Andersen, konsernsjef i BAMA Gruppen | |
Runar Hollevik, konsernsjef i NorgesGruppen | |
Elisabeth Morthen, administrerende direktør i Gartnerhallen | |
Avslutning | |
Christopher Sjuve, mathistoriker, kokk og skribent | |
17:00 | Konferanseprogram slutt for dagen |
19:00 | Festmiddag med underholdning |
Jon Niklas Rønning trio |
Torsdag 21.nov | |
---|---|
09:00 | Kulturgruppesamlinger |
11:30 | Lunsj |
12:30 | Takk for i år - vel hjem! |
Konferansen er fulltegnet, og billettsalget er derfor stengt. Ta kontakt på post@gartnerhallen.no om du ønsker å stå på venteliste