Møt våre produsenter

Gartnerhallens produsenter jobber hver dag for å dyrke gode, trygge og sunne produkter til norske forbrukere.

Karine Huseby

Ved Norges solkyst i Tjølling i Vestfold, møtes fortid og fremtid på gården Huseby. Gartnerhallen-produsent Karine Huseby har blikket rettet framover, med mål om å bidra til en mer bærekraftig grøntproduksjon.

Jan Terje Vignes

Ved sjøkanten på frodige Finnøy i Ryfylke dyrker Jan Terje Vignes smakfulle tomater til den norske forbrukeren, med et kontinuerlig fokus på innovasjon, forbedring og utvikling.

Grethe Bergflødt Sylling

På Landfald gård i Lierdalen har det blitt dyrket epler siden 1800-tallet. Nå er det Grethe Bergflødt Sylling som forvalter gården og tradisjonen, med et stødig fokus på å produsere smakfulle norske epler av beste kvalitet.

Nils Olve Gillund

Nils Olve Gillund er ikke i tvil om hvilket oppdrag han står overfor som ny styreleder i Gartnerhallen. – Vi skal gjøre mer av det vi er gode på, nemlig å skape verdi for Gartnerhallens eiere.

Simen Myhrene

Daglig leder i Ekeberg Myhrene AS, Simen A. Myhrene, er ikke bare tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi i jordbærproduksjonen. Han er også med på å skape den.

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller