Bildekonkurranse: Norsk i sesong!

Et bilde fra Gartnerhallen

Av: Mari Engh  Foto: Unsplash
Sist oppdatert: 31. august 2023

Delta i Gartnerhallens bildekonkurranse "Norsk i sesong", og del fra ditt unike liv som grøntprodusent!

Kjære Gartnerhallen-produsenter: Dere er våre viktigste ambassadører for å fremsnakke og synliggjøre innsatsen, stoltheten og magien som ligger bak de norske kvalitetsproduktene.

I perioden juli til september ønsker vi å løfte frem og feire den daglige innsatsen og dedikasjonen dere legger ned, gjennom den norske sesongen. Vi inviterer derfor alle Gartnerhallens produsenter til å gripe kameraet og delta i bildekonkurransen "Norsk i sesong”.

Grip kameraet og fang øyeblikkene

Enten det er arbeidet med å dyrke ferske grønnsaker, gleden ved å høste den saftigste frukten, samarbeidet med kollegene dine eller soloppgangen over åkrene, så ønsker vi at du deler dine beste hverdagsøyeblikk med oss.

Slik deltar du:

1. Ta et bilde: Fang et øyeblikk som representerer din hverdag som produsent.

2. Skriv gjerne en beskrivelse: Del historien bak bildet. Fortell oss kort hva som gjør øyeblikket spesielt og/eller hva det betyr for deg som grøntprodusent.

3. Velg hvordan du vil dele bildet:

  • Last opp bildet og beskrivelsen på sosiale medier (Facebook eller Instagram), og tagg Gartnerhallen i bilde. Sørg for at innlegget ditt er offentlig, slik at vi kan se det.
  • Du kan også sende bilde og beskrivelse direkte til oss på SMS, til telefonnummer 47 37 37 13.
Husk å følg Gartnerhallen på Facebook og Instagram for å kunne tagge oss i bildet ditt

Vi vil vurdere innsendte bidrag gjennom sommeren, basert på kreativitet, originalitet og evnen til å formidle historien bak bildet. Vi ser etter bilder som fanger ekte hverdagsøyeblikk.

Månedlig trekning

Første mandag i måneden (juli – september) vil vi trekke ut en vinner som får tilsendt en valgfri t-skjorte fra Gartnerhallens “Stolt produsent”-kolleksjon.

Vinneren vil også få muligheten til å se sitt bilde publisert i Gartnerhallens kanaler. Dette er en unik sjanse til å inspirere og dele din lidenskap for norsk frukt- og grøntproduksjon med et bredt publikum.

Sesongens vinnerbilde

I september vil vi trekke sesongens heldige vinner, som vil få en gratis billett til Gartnerhallen-kongress 16 – 17.november. Ved å vinne sesongprisen vil også ditt bilde få en fremtredende plass i våre kommunikasjonskanaler, inkludert vår nettside, sosiale medier og andre relevante plattformer.

Ved å delta i konkurransen tillater du at Gartnerhallen kan gjenbruke ditt bilde i Gartnerhallens kanaler.

Relaterte artikler

Elisabeth Morthen portrett over bilde fra kantine
7. september 2023     #Organisasjon
Flomskader Rena potet
23. august 2023     #Organisasjon
Dronebilder som viser flomskader i Solør. potet
11. august 2023     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller