Gillund innstilles til ny periode som styreleder

F.v. Ingunn H. Hegdal, Aud Mari Folden, Nils Olve Gillund, Edle Skavland, Kjetil Lerfall, Leif Johann Rugsland

Av:   Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 20. mars 2024

Valgkomiteen innstiller på fornyet tillit til styret i Gartnerhallen SA, foran årsmøtet 25. april.

Nils Olve Gillund (43) fra Stange ble valgt til styreleder i Gartnerhallen SA i 2021. Valgkomiteen foreslår gjenvalg på Gillund, sammen med nestleder Aud Mari Folden (53) fra Levanger, og resten av det sittende styret, foran årsmøtet i april i år.

– Styrets oppgaver er krevende og rommer mange ansvarsområder, fra å fastsette strategi, til å kontrollere for å sørge for forsvarlig drift. Det betyr at vi må ha en sammensetning som tar de beste valgene for Gartnerhallen som helhet. Det kan være i alt fra regelverk for produksjonsplanlegging, til finansforvaltning sier Jan Terje Vignes, leder for valgkomiteen.

Valgkomiteens leder forteller at de etter kartlegginger og intervjuer har kommet til en samstemt beslutning.

– Forslaget om fornyet tillit er basert på valgkomiteens vurdering av det sittende styrets sammensetning og samspill, hvordan de har fungert og levert, samt ambisjoner for hele Gartnerhallen og produsentmassen, sier Jan Terje Vignes, som har ledet valgkomiteen i inneværende periode.

Valgkomiteen foreslår også gjenvalg på Edle Skavland fra Talgje og Leif Johann Rugsland fra Birkenes.

Aud Mari Folden, Kjetil Lerfall og Ingunn Haugen Hegdal ble valgt som styremedlemmer for 2 år i 2023, og er ikke på valg.

Svært motivert for nye periode i lederstolen

Nils Olve Gillund er glad for fornyet tillit fra valgkomiteen.

– De siste to årene har vi vedtatt ny strategi og reforhandlet leveranseavtalen vår med BAMA. Med dette solide fundamentet på plass, har vi en viktig jobb framover i å realisere strategien og bygge et enda sterkere Gartnerhallen som skaper verdi for medlemmene. Det arbeidet er jeg svært motivert for å bidra til, sammen med resten av styret, hvis årsmøtet gir oss tillit til det, sier Gillund.

Ny leder i valgkomiteen

Jan Terje Vignes og Are Sætre trer av som henholdsvis leder og sekretær i valgkomiteen etter fullført tre års periode. Som nye medlemmer i valgkomiteen foreslår Aslaug Joa fra GH Rogaland og Thore Sigurd Woll fra GH Mjøsen. Torbjørg Austrud fra GH Vest innstilles som nye leder i valgkomiteen, med Tor Henrik Viken fra GH Trøndelag som nestleder.

Årsmøtet gjennomføres torsdag 25.april på Kløfta.

Se hele valgkomiteens innstilling her

Relaterte artikler

Bringebær
19. april 2024     #Organisasjon
Gartnerhallens Logo
31. mars 2023     #Organisasjon
Thore Sigurd Woll
6. oktober 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller