Grønt 2025 er årets viktigste møteplassen for alle som jobber med – og for – norsk frukt og grønt. Her møtes produsenter, forskere, rådgivere, politikere, forvaltning og næringsliv – med et felles engasjement for norsk frukt og grønt. Bli med når rundt 400 deltakere samles til to inspirerende dager fylt med fag, deling, nettverk og nye ideer!
Godt over 300 deltakere er allerede påmeldt. Les mer og meld deg på – plassene fylles raskt opp!
Meld deg på her
Praktisk informasjon:
- Registrering starter kl. 08:30
- Vi ønsker velkommen fra scenen kl. 09:30.
- Programmet varer til kl. 16:30, med lunsj og pausemat gjennom dagen – og påfølgende festmiddag med underholdning!
Årets tema - sammen om vekst
Hvordan kan vi sikre at norsk frukt- og grønt både vokser i volum og står sterkere rustet for framtiden? I år skal vi løfte blikket mot løsninger som gir både styrket produksjon og økt forbruk. Med undertemaene volumvekst, risiko og beredskap setter vi agendaen for hvordan næringen kan ta nye steg – sammen.
Noen høydepunkter fra programmet:
- Nils Kristen Sandtrøen, landbruks- og matminister, åpner konferansen med perspektiver på hvordan myndighetene kan bidra til å løfte norsk frukt- og grøntnæring.
- Louise Dedichen, tidligere toppleder i Forsvaret, belyser betydningen av frukt og grønt i et beredskapsperspektiv.
- Gartnerhallen, Bama og NorgesGruppen gir et oppdatert bilde av markedet for norsk frukt og grønt – og hvordan vi kan sikre volumvekst fremover.
- Polfarer Karen Kyllesø deler erfaringer og verktøy som inspirerer til et løsningsorientert tankesett, for å håndtere risiko.
- Camilla Rostad, leder i Innlandet Bondelag, reflekterer over hva som skal til for å opprettholde og styrke norsk matproduksjon, i et beredskapsperspektiv.
- Grofondet presenterer flere prosjekter som skal bidra til økt forbruk av norsk frukt- og grønt.
Hele programmet ledes av Eirik Norman Hansen.
Meld deg på nå og bli en del av samtalen som former fremtiden for norsk frukt- og grøntnæring!