GRØNT 2025: Sammen om vekst

Et bilde fra Gartnerhallen

Av: Redaksjonen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 29. oktober 2025

Programmet for konferansen GRØNT 2025 er nå nesten komplett, og vi er stolte av å kunne presentere flere spennende foredragsholdere!

Grønt 2025 er årets viktigste møteplassen for alle som jobber med – og for – norsk frukt og grønt. Her møtes produsenter, forskere, rådgivere, politikere, forvaltning og næringsliv – med et felles engasjement for norsk frukt og grønt. Bli med når rundt 400 deltakere samles til to inspirerende dager fylt med fag, deling, nettverk og nye ideer!

Godt over 300 deltakere er allerede påmeldt. Les mer og meld deg på – plassene fylles raskt opp!

Meld deg på her

Praktisk informasjon:

  • Registrering starter kl. 08:30
  • Vi ønsker velkommen fra scenen kl. 09:30.
  • Programmet varer til kl. 16:30, med lunsj og pausemat gjennom dagen – og påfølgende festmiddag med underholdning!

Årets tema - sammen om vekst

Hvordan kan vi sikre at norsk frukt- og grønt både vokser i volum og står sterkere rustet for framtiden? I år skal vi løfte blikket mot løsninger som gir både styrket produksjon og økt forbruk. Med undertemaene volumvekst, risiko og beredskap setter vi agendaen for hvordan næringen kan ta nye steg – sammen.

Noen høydepunkter fra programmet:

  • Nils Kristen Sandtrøen, landbruks- og matminister, åpner konferansen med perspektiver på hvordan myndighetene kan bidra til å løfte norsk frukt- og grøntnæring.
  • Louise Dedichen, tidligere toppleder i Forsvaret, belyser betydningen av frukt og grønt i et beredskapsperspektiv.
  • Gartnerhallen, Bama og NorgesGruppen gir et oppdatert bilde av markedet for norsk frukt og grønt – og hvordan vi kan sikre volumvekst fremover.
  • Polfarer Karen Kyllesø deler erfaringer og verktøy som inspirerer til et løsningsorientert tankesett, for å håndtere risiko.
  • Camilla Rostad, leder i Innlandet Bondelag, reflekterer over hva som skal til for å opprettholde og styrke norsk matproduksjon, i et beredskapsperspektiv.
  • Grofondet presenterer flere prosjekter som skal bidra til økt forbruk av norsk frukt- og grønt.

Hele programmet ledes av Eirik Norman Hansen.

Se hele programmet her

Meld deg på nå og bli en del av samtalen som former fremtiden for norsk frukt- og grøntnæring!

Meld deg på her

Relaterte artikler

Tine Sundfør, klinisk ernæringsfysiolog
28. august 2024     #Produksjon og marked

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller