Påmeldingen er nå stengt.
Grønt 2025 er årets viktigste møteplassen for alle som jobber med – og for – norsk frukt og grønt.
Årets tema - sammen om vekst
Hvordan kan vi sikre at norsk frukt- og grønt både vokser i volum og står sterkere rustet for framtiden? I år skal vi løfte blikket mot løsninger som gir både styrket produksjon og økt forbruk. Med undertemaene volumvekst, risiko og beredskap setter vi agendaen for hvordan næringen kan ta nye steg – sammen.
Se hele programmet her
PÅ GRØNT 2025 møtes 400 deltakere. Alt fra produsenter, forskere, rådgivere, politikere, forvaltning og næringsliv – med et felles engasjement for norsk frukt og grønt. Vi gleder oss til to inspirerende dager fylt med fag, deling, nettverk og nye ideer!
Noen høydepunkter fra programmet:
- Nils Kristen Sandtrøen, landbruks- og matminister, åpner konferansen med perspektiver på hvordan myndighetene kan bidra til å løfte norsk frukt- og grøntnæring.
- Louise Dedichen, tidligere toppleder i Forsvaret, belyser betydningen av frukt og grønt i et beredskapsperspektiv.
- Gartnerhallen, Bama og NorgesGruppen gir et oppdatert bilde av markedet for norsk frukt og grønt – og hvordan vi kan sikre volumvekst fremover.
- Polfarer Karen Kyllesø deler erfaringer og verktøy som inspirerer til et løsningsorientert tankesett, for å håndtere risiko.
- Camilla Rostad, leder i Innlandet Bondelag, reflekterer over hva som skal til for å opprettholde og styrke norsk matproduksjon, i et beredskapsperspektiv.
- Grofondet presenterer flere prosjekter som skal bidra til økt forbruk av norsk frukt- og grønt.
Hele programmet ledes av Eirik Norman Hansen.
Praktisk informasjon:
Skal du delta på GRØNT 2025? Her finner du praktisk informasjon om konferansen.