Nytt Gartnerhallen-webinar 27. mai

Arbeidere på jorde

Av: Redaksjonen  Foto: BAMA
Sist oppdatert: 15. mai 2021

Innreiseregler, sesongarbeidskraft og god bondehelse på agendaen på neste Gartnerhallen-webinar.

Klikk her for å melde deg på webinaret

Gartnerhallen har denne våren gjennomført flere webinarer for grøntprodusenter. Torsdag 27. mai kl.13:00 gjennomføres et nytt webinar, med flere aktuelle temaer på agendaen.

– Vi snakker daglig med produsenter som kjenner ekstra på stresset og ansvaret denne sesongen. Usikkerhet knyttet til tilgang på kompetent arbeidskraft i årets sesong er et gjennomgangstema, sier Gunn Jorunn Sørum, rådgiver i Gartnerhallen.

I webinaret vil man få en oppdatering på siste nytt om gjeldende regelverk knyttet til innreise, arbeidskraft og smittevern. I tillegg vil Halle Arnes, fagkoordinator HMS i Norsk Landbruksrådgivning, bidra med et eget innlegg om det å være matprodusent i medgang og motgang.

– Mange grøntprodusenter står nå i en krevende situasjon, hvor det er naturlig å oppleve bekymring og frustrasjon. Når vi samtidig har færre sosiale arenaer og møteplasser enn normalt, er det ekstra viktig å sette fokus på bondehelse. Det handler både om å gi råd til små grep som den enkelte kan ta i hverdagen for å håndtere motgang, og å dele informasjon om HMS-tilbudet og beredskapen som er tilgjengelig for produsentene, sier Arnes.

Praktisk info og påmelding

Webinaret er åpent for alle Gartnerhallen-medlemmer, og gjennomføres torsdag 27. mai 2021 kl.13:00 – 14:30.

Klikk her for å melde deg på

Påmeldingen avsluttes torsdag 27. mai kl.11:00.

Webinaret gjennomføres digitalt på Microsoft Teams. Lenke for tilkobling sendes til alle påmeldte i forkant av webinaret.

Foredragsholdere er Arve Gladheim, organisasjonssjef i Gartnerhallen, Gunn Jorunn Sørum, rådgiver organisasjon og kommunikasjon i Gartnerhallen og Halle Arnes, fagkoordinator HMS i Norsk Landbruksrådgivning.

Relaterte artikler

Thore Sigurd Woll
6. september 2021     #Organisasjon
Jente plukker epler i Telemark
20. august 2021     #Organisasjon
Gutt plukker blomkål
4. juni 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller