Å produsere frukt og grønt kan til tider føles som en risikosport. En hel sesong kan stå og falle på vær, temperatur eller skadedyrangrep – forhold produsentene våre ikke kan styre, men må håndtere.
Til Grønt 2025 har vi invitert polfarer Karen Kyllesø, som vil dele erfaringer og verktøy som inspirerer til å bygge et løsningsorientert tankesett! Karen er kjent som den yngste som har gått alene til Sydpolen, bare 21 år gammel. Hun vet mer enn de fleste om å håndtere usikkerhet, og vil dele erfaringer fra planleggingen og gjennomføringen av sin ekspedisjon – en reise hvor marginene er små og konsekvensene store.
Les mer om konferansen og meld deg på her.
Verktøy for å håndtere risiko
Karen vil dele hvilke verktøy og mentale strategier som gjorde henne best mulig rustet til å håndtere risiko - både i forkant og underveis i ekspedisjonen. Gjennom foredraget vil Karen trekker paralleller mellom polarekspedisjonens utfordringer og det vi møter i grøntnæringen: å stå i usikkerhet, bygge beredskap og lære av det uforutsette.
Vi ser frem til et motiverende foredrag, hvor publikum blant annet vil få inspirasjon til hvordan man kan planlegge og forberede seg for risiko.