Agurk

27 Gartnerhallen-produsenter fra Agder i sør til Trøndelag i nord, leverer saftige, sprø agurker med en mild og god smak.

Agurk delt i skiver

I Norge kan vi produsere agurker året rundt ved hjelp av moderne veksthus-teknologi. Over 70 prosent av agurken vi spiser er dyrket her i landet.

Etter tomat, gulrot og løk er agurk den grønnsaken vi spiser mest av Norge, med et forbruk på over 28 000 tonn, i følge statistikk fra Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Stadig mer norsk agurk

Gartnerhallens mål er en størst mulig norskandel, også på agurk, hvor vi har sett en positiv utvikling med økt norskandel de siste årene.

Bilde

Andre produkter

Plommer i haug, Opal
9. mai 2021     
To epler, Åkerø
9. mai 2021     
3 gulrøtter
9. mai 2021     

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller