Bringebær

Bærekraft

Av: Redaksjonen  Foto: BAMA
Sist oppdatert: 31. januar 2024

En natur og ei jord i god stand og et klima i balanse er grunnlaget for norske grøntprodusenters virksomhet og inntekter. Slik jobber Gartnerhallen for at den norske grøntnæringa skal ligge i front innen bærekraftig produksjon.

Bærekraftig utvikling er av FN definert som en utvikling som tilfredsstiller dagens behov uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov. Dette tankesettet ligger dypt forankret hos Gartnerhallens produsenter. Gården og jorda som forvaltes skal overleveres i bedre stand til neste generasjon, slik også generasjonene før oss har jobbet for.

Det samme prinsippet gjelder for selskapet Gartnerhallen. Samvirkeorganisering garanterer for langsiktig og norsk eierskap. Inntektene går tilbake til selskapet og produsentene. Det bidrar til at verdiskapingen og ringvirkningene fra virksomheten spres, og kommer lokalsamfunn over hele landet til gode.

En forutsetning for en bærekraftig utvikling er koblingen og balansen mellom de økonomiske, sosiale og miljømessige dimensjonene. Gartnerhallen vet at bærekraft er og vil være et viktig konkurransefortrinn for norsk grønt, og jobber derfor bredt og aktivt for å bidra til en mer bærekraftig norsk grøntproduksjon. På denne siden kan du lese mer om vårt arbeid.

Les mer om: Bærekraft

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller