Gartnerhallen støtter Ukraina

Gul åker, raps, blå himmel

Av: Gunn Jorunn Sørum  Foto: Unsplash / Olga Subach
Sist oppdatert: 11. mars 2022

Gartnerhallen står i solidaritet med Ukrainas befolkning, og gir et bidrag til Flyktninghjelpens viktige arbeid.

– Vi ser med sjokk og vantro på Russlands invasjon i Ukraina, og de ufattelige lidelsene som sivilbefolkningen i Ukraina nå opplever. Gartnerhallen støtter derfor Flyktninghjelpens viktige arbeid med 100.000 kroner, sier styreleder i Gartnerhallen, Nils Olve Gillund.

Flyktninghjelpen har vært til stede i Ukraina siden 2014, og har tidligere denne uken lansert en egen nødhjelpsplan for sitt arbeid i Ukraina og nabolandene de neste seks månedene.

– Våre tanker og medfølelse går nå til det ukrainske folket. For oss er det viktig å gi en håndsrekning i den ufattelige og tragiske situasjonen de står i. Demokrati, fellesskap og solidaritet ligger i vårt fundament som samvirkeselskap, forklarer Gillund.

Tette bånd mellom grøntnæringen og ukrainske borgere

Mange av Gartnerhallens produsenter har også tette bånd til Ukraina, ved at mange ukrainere har vært gode medarbeidere i grøntsektoren gjennom mange år.

– Med dette bidraget ønsker vi å vise støtte og solidaritet med det ukrainske folk og våre venner i Ukraina. Vi oppfordrer Gartnerhallens eiere, kunder og samarbeidspartnere til å bidra på den måten de kan, avslutter Gillund.

Les mer om Flyktningshjelpens arbeid i Ukraina, og hvordan du kan bidra, her

Relaterte artikler

Lauvsnes Gartneri Cherrytomater Juanita
9. juni 2022     #Organisasjon
Mari Engh
4. mai 2022     #Organisasjon
Ledig stilling
21. februar 2022     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller