Nils Olve Gillund er ny styreleder i Gartnerhallen SA

Nils Olve Gillund i åkeren foran vanningsvogn

Av: Gunn Jorunn Sørum  Foto: Differ Media, Karoline Finnema
Sist oppdatert: 21. juni 2021

Nils Olve Gillund (41) fra Stange ble denne uken valgt til ny styreleder i Gartnerhallen SA.

Gillund ble valgt som styreleder under årsmøtet i Gartnerhallen SA tirsdag 15. juni 2021. Han kjenner Gartnerhallen som organisasjon godt, etter flere år som regionleder for GH Mjøsen.

– Jeg går ikke inn i ledervervet med et klart program, men ser fram til å jobbe sammen med resten av styret for å utvikle Gartnerhallen videre, sa Gillund til årsmøtet under valget.

Gillund er utdannet samfunnsøkonom, og driver i dag familiegården i Stange med økologisk og konvensjonell løkproduksjon, i tillegg til blomkål.

I sin tale til årsmøtet la han vekt på at han ønsker å involvere regionene tett i arbeidet framover.

– Jeg er spesielt opptatt av å ha en god dialog med resten av organisasjonen og ha tett kontakt med dere i regionene, sa Gillund.

Les også: Dette skjedde på Gartnerhallens årsmøte 2021

Aud Mari Folden valgt til ny nestleder

Gillund får med seg Aud Mari Folden (51) som ny nestleder.

Folden driver med gulrot, kålrot, høylandsfe og korn i Levanger, og har blant annet bakgrunn som regionleder i GH Trøndelag.

– Jeg er spesielt opptatt av å bygge gode produsentmiljø, å jobbe for bærekraft gjennom hele verdikjeden og at Gartnerhallen jobber med tiltak som kan redusere risiko for den enkelte produsent. Vi trenger både små og store produsenter, og må ta hele landet i bruk, sa Folden i sin tale til årsmøtet.

Kjetil Lerfall valgt til nytt styremedlem

Harald Oskar Buttedahl fra GH Viken og Annelin Sveinsvoll fra GH Rogaland var ikke på valg ved årets årsmøte, og fortsetter dermed som styremedlemmer.

Det gjør også eksternt styremedlem Ingunn Haugen Hegdal, som ble gjenvalgt for to nye år i styret.

De får følge av nytt styremedlem Kjetil Lerfall (47) fra GH Vest. Lerfall la i sin tale til årsmøtet vekt på produksjon i hele landet, og framtidig utvikling.

– Gartnerhallen er en kombinasjon av store og små produsenter, og styret skal representere dette. Jeg er også opptatt av utvikling, enten det gjelder marked, teknologi eller nye kulturer. Vi må hele tiden være på, slik at vi er en del av framtida, sa Lerfall.

Se kontaktinfo til det nye styret her

Relaterte artikler

Karine Huseby Vestfold kålproduksjon
17. juni 2021     #Organisasjon
Gartnerhallens Logo
9. mai 2021     #Organisasjon
Salater
11. juni 2020     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller