Styrker laget med ny rådgiver

Mari Engh

Av: Redaksjonen  Foto: Differ Media, Aurora Hannisdal
Sist oppdatert: 4. mai 2022

Mari Engh er ansatt som ny rådgiver på organisasjon og kommunikasjon i Gartnerhallen.

Mari er 31 år gammel, og kommer fra stillingen som næringsrådgiver i Viken fylkeskommune. Hun har tidligere arbeidserfaring som næringspolitisk rådgiver i Norsk Landbrukssamvirke og som forsker i Telemarksforskning.

– Vi ser fram til å få Mari med på laget i Gartnerhallens administrasjon. Hun tar med seg bred erfaring og stort engasjement for landbrukspolitikk og samvirkerelaterte spørsmål. Kombinert med hennes erfaring fra kommunikasjonsarbeid, formidling og oppfølging av tillitsvalgte, er vi trygge på at hun vil være en viktig ressurs i Gartnerhallens arbeid innen organisasjon, kommunikasjon og næringspolitikk framover, sier Kai Knutsen, konstituert administrerende direktør i Gartnerhallen.

Ser fram til å jobbe for og med produsentene

Engh har en mastergrad i entreprenørskap, innovasjon og samfunn fra NTNU, samt en bachelorgrad i markedsføring fra Høgskolen i Innlandet. Landbruk og samarbeid mellom matprodusenter har vært sentrale temaer i både studier og arbeid for Engh.

– Jeg har fulgt med og heiet på Gartnerhallen i mange år. Spesielt engasjerende er det å se hvor gode produsentene er på omstilling, og det pågående arbeidet for å bygge økt konkurransekraft. At jeg nå skal få lov til å jobbe for og med de flinke produsentene i Gartnerhallen er noe jeg gleder meg veldig til, sier Engh.

Mari vil tiltre i stillingen 1. september, og vil bli en del av avdelingen for organisasjon og kommunikasjon i Gartnerhallen, sammen med Marte og Gunn Jorunn.

Vi ønsker Mari velkommen, og gleder oss til hun starter opp!

Endringer i organisasjons- og kommunikasjonsavdelingen

Parallelt med Enghs tiltredelse, vil Arve Gladheim gå av med pensjon, etter 11 år i organisasjonssjef-stolen.

– Når Arve nå velger å gå av med pensjon i høst, sier vi takk til en svært verdifull medarbeider i Gartnerhallen. Med hans kompetanse, etterrettelighet og oppriktige engasjement for Gartnerhallens produsenter, har han ledet organisasjons- og kommunikasjonsavdelingen på stødigste vis. Han har vært en pådriver for styrket dialog og samhold i organisasjonen, og lagt en ned en betydelig innsats for å bedre grøntprodusentenes rammevilkår, gjennom myndighets- og samfunnskontakt, sier Knutsen.

Gunn Jorunn Sørum, i dag rådgiver organisasjon og kommunikasjon i Gartnerhallen, vil tre inn stillingen som organisasjonssjef ved Gladheims avgang.

Relaterte artikler

Gul åker, raps, blå himmel
11. mars 2022     #Organisasjon
Ledig stilling
21. februar 2022     #Organisasjon
Epler i stabel
19. desember 2021     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller