Velkommen til nye gartnerhallen.no!

Gartnerhallens Logo

Av: Redaksjonen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 9. mai 2021

Med en ny grafisk drakt, enklere navigasjon og en forbedret brukeropplevelse, håper vi at gartnerhallen.no skal kunne være en kilde til inspirasjon, kunnskap og nytte for deg som bruker siden.

De nye sidene lanseres 10. mai etter lengre tids arbeid og utvikling.

– Gartnerhallen som organisasjon, jordbruket som næring og samfunnet rundt oss er i rask endring. Måten vi presenterer oss på framover skal speile Gartnerhallen som en offensiv og innovativ kraftsamling i den norske grøntnæringen, sier Kai Knutsen, konstituert administrerende direktør i Gartnerhallen SA.

Et tydeligere utstillingsvindu for en næring og en organisasjon i sterk vekst

Den åpne nettsiden gartnerhallen.no vil rendyrkes som utstillingsvindu for Gartnerhallen som ledende aktør innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker og poteter i Norge.

– Vi håper også at nettsidene vil bli en inspirerende kunnskapsbase for samarbeidspartnere, beslutningstakere og bevisste forbrukere som ønsker å lære mer om våre dyktige produsenter, moderne og bærekraftig grøntproduksjon i Norge og de spennende mulighetene som næringen vår representerer, sier Knutsen.

Min side skal gi nytte og merverdi for Gartnerhallens eiere

Senere i år vil Gartnerhallen også lansere ny ‘Min side’-løsning for Gartnerhallens eiere. Her vil man finne produksjonsverktøy, markedsinformasjon, nyttige ressurser og organisasjonsinterne nyheter, eksklusivt tilgjengelig for eiere i Gartnerhallen. Sidene er koblet opp mot Gartnerhallens forretningssystemer, noe som skal gi bedre datakvalitet, kontroll og effektivitet.

– Vi har lyttet til eiernes klare signaler gjennom eierundersøkelser og dybdeintervjuer. Eierne ønsker bedre datakvalitet, enklere navigering og verktøy som er nyttige i driftshverdagen. Nye ‘Min side’ skal svare på disse ønskene, og gi merverdi for Gartnerhallens eiere, avslutter Knutsen.

De nye nettsidene er utviklet av ProsessPilotene. Webdesign og UX er levert av Metro Branding.

Ris eller ros? Gi oss tilbakemelding

Vi håper de nye nettsidene faller i smak, og blir en god kilde til inspirasjon, kunnskap og nytte for deg som bruker sidene.
Hvis du har spørsmål, innspill eller ønsker til fremtidig forbedring setter vi stor pris på en tilbakemelding fra deg.

Kontakt oss gjerne på post@gartnerhallen.no

Relaterte artikler

Karine Huseby Vestfold kålproduksjon
17. juni 2021     #Organisasjon
Salater
11. juni 2020     #Organisasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller