UV-lys på jordbær

Fremtidens grøntproduksjon

Av: Redaksjonen  Foto: Differ Media, Aurora Hannisdal
Sist oppdatert: 9. mai 2021

Gartnerhallen jobber sammen med våre produsenter og eksterne miljøer for å se muligheter i ny teknologi, styrke kvaliteten på produktene, ta nye sorter i bruk og bygge en mer robust produksjon.

I Gartnerhallen er vi offensive, stolte og innovative. Våre produsenter leter stadig etter nye muligheter til å forbedre egen virksomhet, effektivisere og utvikle produksjonen. Som grøntprodusentenes selskap skal Gartnerhallen være en fasilitator og et verktøy for produsentene i dette arbeidet.

Vårt mål er at Gartnerhallens eiere skal ha god innsikt i og tilgang på FoU-resultater, innovasjoner og ny teknologi. Vi jobber aktivt for å bidra inn i og påvirke aktivitet tilknyttet innovasjon, utvikling og forskningsarbeid, og for å sikre at resultatene fra dette arbeidet gir verdi for Gartnerhallens produsenter.

På denne siden kan du lese mer om hvordan Gartnerhallen og våre eiere jobber med teknologi, FoU, produktutvikling og innovasjon for å sammen skape fremtidens norske grøntproduksjon.

Les mer om: Fremtidens grøntproduksjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller