Nå er Rampemøte i gang

Gartnerhallens Logo

Av: Marte E. L. Johansen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 31. mai 2023

Stemningen er uformell, men møtet handler 100 % om business. Ukentlig samles regionens produsenter til allmøte i Lier for å diskutere markedet for norsk grøntproduksjon. Og lurer du på navnet, så har det en naturlig forklaring.

Hver uke samler Gartnerhallen regionens produsenter, BAMA og GPS for et felles statusmøte i Lier. Det meldes om status på volum og kvalitet, før diskusjonene går over til pris, marked og importbildet.

Møteplassen var inntil nylig på rampa til lageret til en av produsentene i Lier. Derav navnet. Nå har de flyttet seg inn i driftsbygget og har gått over til en hybrid løsning der noen er på skjerm og resten er i lokalet. Men navnet består.

– Rampemøtet er en av de viktigste møteplassene vi har gjennom sesongen, sier John Gunnar Swang regionleder i GH Viken. Og minuttene vi setter av hver uke gir verdifull informasjonsdeling.

– Det er dette vi lever av, så det skal mye til for at vi ikke prioritere å møtes. Det er en unik mulighet til å diskutere muligheter og utfordringer oss produsenter imellom, og for å kjenne på pulsen på salg og etterspørsel, sier han.

Møtet ledes av Gartnerhallen. Status for hver kultur presenteres i form av å gi et godt overblikk over blant annet når de ulike kulturene er i markedet, varetilgang gjennom sesongen, kvalitet, prisbildet på norsk og import.

– Vi jobber med å finjustere produksjonen og for å sikre en riktig pris på produktene oppimot volum og kundebehov. Alt henger sammen et overordnet mål - å skape langsiktig lønnsomhet for medlemmene våre, og å sikre kundene våre konkurransekraft ved høy leveringsgrad og konkurransedyktige priser, sier Mia Robinson Lundgren, markedssjef i Gartnerhallen.

Relaterte artikler

Gartnerhallens Logo
6. juli 2023     #Produksjon og marked
Lauvsnes Gartneri Cherrytomater Juanita
11. august 2022     #Produksjon og marked
Ledig stilling
9. august 2022     #Produksjon og marked

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller