Stilling ledig: Kvalitetsleder

Ledig stilling

Av: Redaksjonen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 30. oktober 2023

Vi søker en dyktig og engasjert kvalitetsleder som skal sikre høy kvalitet i produksjonen, i nært samarbeid med våre produsenter, pakkerier og kunder.

Gartnerhallen er Norges største aktør innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies av om lag 1000 frukt- og grøntprodusenter. Gartnerhallen er bindeledd mellom kunden, produsent og pakkeri. Dette er derfor en spennende mulighet for deg som har interesse for norsk landbruk og næringsliv.

Gartnerhallen består av en kompakt administrasjon med engasjerte og kunnskapsrike kolleger som alle har ulike roller og ansvarsområder. Stillingen rapporterer til leder for avdeling plan, marked & kvalitet, og samarbeider tett med kollegaer i administrasjon spesielt FoU, Bærekraft og Marked. Stillingen har utstrakt kontakt med produsenter, pakkerier og kunder, i tillegg til relevante fagmiljø.

Som Kvalitetsleder får du spennende oppgaver for å sikre konkurransekraft for norsk grøntproduksjon gjennom en ambisiøs kvalitetsstrategi og gjennomføring av denne. Det innebærer blant annet oppbygging, implementering og drift av kvalitetsstandarder og -systemer, leverandørgodkjenning, avvikshåndtering, gjennomføring og oppfølging av analyser, oppfølging av pakkeriers rutiner og systemer.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling og implementering av Gartnerhallen kvalitetsstrategi
 • Utvikling av kvalitetsstandarder for å sikre konkurransekraft for norsk grøntproduksjon
 • Drift og utvikling av Gartnerhallens kvalitetssystem
 • Oppfølging av kvalitetssystem hos pakkerier
 • Utarbeidelse og vedlikehold av prosedyrer, risikoanalyser og beredskapsplaner
 • Pådriver for at produsenter og pakkerier jobber systematisk med HMS, kvalitet og mattrygghet
 • Oppfølging av KSL-status
 • Avvikshåndtering
 • Koordinere prøvetaking og kvalitetskontroller, registrere, arkivere og følge opp analyseresultater
 • Følge opp reklamasjoner i samarbeid med produsenter/pakkerier
 • Kommunikasjon med leverandører, kunder og myndigheter

Relevante kvalifikasjoner

 • Erfaring med ledelse av kvalitetsarbeid, inkludert HACCP, revisjoner, oppfølging av avvik og reklamasjoner.
 • Relevant høyskole-/universitetsutdanning innen ett eller flere av områdene; næringsmiddelfag, matvitenskap, biologi, mikrobiologi og biokjemi.
 • Erfaring i bruk av aktuelle dataverktøy
 • Kjennskap til relevante kvalitetsstandarder
 • Erfaring innen HMS arbeid
 • Beherske norsk og engelsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig

Vi søker deg som vil være en pådriver for systematisk og godt kvalitetsarbeid i verdikjeden for frukt og grønt. Du er stolt av kvaliteten du leverer, har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og ønsker å være en profesjonell og serviceinnstilt bidragsyter til Gartnerhallens overordnende mål og verdier.

Send inn din søknad her (finn.no)

Søknader behandles fortløpende.

For nærmere opplysninger om stillingen: Kontakt Avdeling organisasjon & kommunikasjon v/ Organisasjonssjef Gunn Sørum. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Om Gartnerhallen

Gartnerhallen SA er landets største leverandør av norsk frukt, bær, grønnsaker og poteter. Vi jobber hver dag for å levere produkter av høy kvalitet, for å fremme norsk grøntproduksjon og sikre et godt samspill mellom produsent og marked.

Gartnerhallen omsatte i 2022 grøntprodukter for over 3,4 milliarder kroner, og har en markedsandel av norskproduserte grøntprodukter på om lag 65 prosent.

Vi er organisert som et samvirkeselskap, hvor formålet er å ivareta grøntprodusentenes økonomiske og næringsmessige interesser. Vår forretningsdrift er tuftet på de mer enn 1000 norske grøntprodusentene over hele landet, som eier selskapet i fellesskap og leverer sine produkter via Gartnerhallen.

Relaterte artikler

Gartnerhallens Logo
3. juli 2023     #Kvalitet
Nils Olve Gillund på åker holder løkplante
2. mai 2023     #Kvalitet

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller