Stilling ledig: Markedsansvarlig

Thore Sigurd Woll

Av: Redaksjonen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 6. august 2021

Vil du være med på å skape vekst og lønnsomhet for Gartnerhallens produsenter og kunder?

Som markedsansvarlig vil du, sammen med hyggelige kolleger, fremoverlente produsenter og samarbeidspartnere, være en positiv bidragsyter til å skape vekst og lønnsomhet for Gartnerhallens produsenter og kunder. Du gleder deg til å oppsøke våre produsenter, og legge til rette for best mulig samspill og utvikling. Du vil være et sentralt og viktig bindeledd mellom kunde, produsent og pakkeri. Et ønske om å skape gode relasjoner er avgjørende for å lykkes og trives i rollen. Markedsansvarlig rapporterer til Markedssjef.

Se Finn-annonse og søk her

Markedsansvarlig sin hverdag i korte trekk:

  • Markedsarbeid, deriblant gjennom tett samarbeid med Gartnerhallens produsenter og våre kunder, gjeldende ukentlig prognoser og prissetting for den enkelte grøntkultur
  • Sentral deltager på vegne av Gartnerhallen i Grønt Produsentenes Samarbeidsråd (GPS) sitt ukentlige markedsmøte
  • Deltager i industriforhandlinger samt regionale produsent- og markedsmøter
  • Medlemsoppfølging og rådgivning, og være en positiv ambassadør for å synliggjøre fordelene ved å være medlem i Gartnerhallen
  • Bidra til å bygge aktive produsentmiljøer og møteplasser

Vi tror at de som lykkes best i rollen som Markedsansvarlig har kjennskap til markedsmekanismene i frukt- og grøntmarkedet i Norge, med tilhørende utfordringer og muligheter. Du har gjerne et nettverk i bransjen og gode relasjonsbyggende egenskaper. Du har god IT-forståelse og ferdigheter i bruk av digitale verktøy. For å gjøre en god jobb er Markedsansvarlig selvgående, proaktiv og fleksibel, med evne å jobbe strukturert og planmessig. Det er avgjørende å trives i et hektisk arbeidsmiljø. Vi kan tilby deg en meningsfull jobb der du er en sentral bidragsyter i å støtte oppunder en bærekraftig norsk grøntproduksjon i tillegg til et sterkt faglig og godt sosialt miljø med engasjerte kolleger, og ikke minst fremoverlente grøntprodusenter. Det vil være utstrakt reisevirksomhet i rollen som markedsansvarlig. Hos oss vil du få konkurransedyktige betingelser, pensjon og forsikringsordninger.

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Sissel Brodtkorb på tlf 412 20 913.

Søknadsfrist er 21. august, 2021

Om arbeidsgiveren: Gartnerhallen SA er Norges største leverandør av norsk frukt, bær, grønnsaker og poteter. Gartnerhallen jobber hver dag for å levere produkter av høy kvalitet, for å fremme norsk grøntproduksjon og sikre et godt samspill mellom produsent og marked. Selskapet er organisert som et samvirkeselskap, hvor formålet er å ivareta grøntprodusentenes økonomiske og næringsmessige interesser. Forretningsdriften er tuftet på de mer enn 1000 norske grøntprodusentene over hele landet, som eier selskapet i fellesskap og leverer sine produkter via Gartnerhallen. Gartnerhallen omsatte i 2020 grøntprodukter for over 2,9 milliarder kroner, har 14 ansatte og har en markedsandel av norskproduserte grøntprodukter på ca 65%.

Se Finn-annonse og søk her

Relaterte artikler

Torbjørn Landsrød
24. september 2021     #Produksjon og marked
Et bilde fra Gartnerhallen
10. september 2021     #Produksjon og marked
Gartnerhallens Logo
27. august 2021     #Produksjon og marked

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller