Stilling ledig: Markedsansvarlig

Ledig stilling

Av: Redaksjonen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 9. august 2022

Gartnerhallen søker deg som vil bidra til vekst og lønnsomhet for grøntnæringa

Vil du være med på å skape vekst og lønnsomhet for Gartnerhallens produsenter og kunder?

Som markedsansvarlig vil du, sammen med hyggelige kolleger, fremoverlente produsenter og samarbeidspartnere, være en bidragsyter til å skape vekst og lønnsomhet for Gartnerhallens produsenter og kunder. Du ser frem til å oppsøke våre produsenter, og legge til rette for best mulig samspill og utvikling. Det innebærer utstrakt reisevirksomhet. Du vil være et sentralt og viktig bindeledd mellom kunde, produsent og pakkeri. Et ønske om å skape gode relasjoner er avgjørende for å lykkes og trives i rollen.

Se Finn-annonse og søk her

Markedsansvarlig sin hverdag i korte trekk:

  • Prisarbeid, deriblant gjennom tett samarbeid med Gartnerhallens produsenter og våre kunder, gjeldende ukentlig prognoser og prissetting for den enkelte grøntkultur
  • Sentral deltager på vegne av Gartnerhallen i Grønt Produsentenes Samarbeidsråd (GPS) sitt ukentlige markedsmøte.
  • Deltager i industriforhandlinger samt regionale produsent- og markedsmøter
  • Medlemsoppfølging og rådgivning, og være en positiv ambassadør for å synliggjøre fordelene ved å være medlem i Gartnerhallen
  • Bidra til å bygge aktive produsentmiljøer og møteplasser

Vi tror at de som lykkes best i rollen som Markedsansvarlig har kjennskap til markedsmekanismene i frukt- og grøntmarkedet i Norge, med tilhørende utfordringer og muligheter. Du har gjerne et nettverk i bransjen og gode relasjonsbyggende egenskaper. Du har god IT-forståelse og ferdigheter i bruk av digitale verktøy. For å gjøre en god jobb er Markedsansvarlig selvgående, tar initiativ, er proaktiv og fleksibel, med evne å jobbe strukturert og planmessig. Det er avgjørende å trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Vi kan tilby deg en meningsfull jobb der du er en sentral bidragsyter i å støtte oppunder en bærekraftig norsk grøntproduksjon, i tillegg til et sterkt faglig og godt sosialt miljø med engasjerte kolleger, og ikke minst fremoverlente grøntprodusenter. Hos oss vil du få konkurransedyktige betingelser, pensjon og forsikringsordninger. Markedsansvarlig rapporterer til Markedssjef.

Om arbeidsgiveren

Gartnerhallen SA er Norges største leverandør av norsk frukt, bær, grønnsaker og poteter. Gartnerhallen jobber hver dag for å levere produkter av høy kvalitet, for å fremme norsk grøntproduksjon og sikre et godt samspill mellom produsent og marked. Selskapet er organisert som et samvirkeselskap, hvor formålet er å ivareta grøntprodusentenes økonomiske og næringsmessige interesser. Forretningsdriften er tuftet på de mer enn 1000 norske grøntprodusentene over hele landet, som eier selskapet i fellesskap og leverer sine produkter via Gartnerhallen. Gartnerhallen omsatte i 2021 grøntprodukter for over 3,1 milliarder kroner, har 15 ansatte og har en markedsandel av norskproduserte grøntprodukter på ca. 65 %.

Søknadsfrist: 15.08.2022

Se Finn-annonse og søk her

Relaterte artikler

Gartnerhallens Logo
30. juni 2024     #Produksjon og marked
Gartnerhallens Logo
6. juli 2023     #Produksjon og marked
Lauvsnes Gartneri Cherrytomater Juanita
11. august 2022     #Produksjon og marked

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller