Thore Sigurd Woll

Vekst og verdiskaping

Av: Redaksjonen  Foto: Gartnerhallen
Sist oppdatert: 9. mai 2021

Alt ligger til rette for sterk vekst i norsk grøntproduksjon. Gartnerhallen møter vekstmulighetene med en offensiv organisasjon, og jobber bredt og aktivt for en økt norskandel i grøntmarkedet.

Kostholdsråd og varige mat- og helsetrender tilsier at grøntmarkedet vil oppleve sterk vekst i tiden framover. For Gartnerhallen er det et åpenbart mål at størst mulig del av denne veksten må dekkes gjennom økt norsk produksjon.

Norsk frukt og grønt holder høy kvalitet og er dyrket under kontrollerte forhold. Vårt nordlige klima og unike lysforhold gir en lang vekstsesong, der produktene får tid til å utvikle mye smak. Samtidig bidrar kalde vintre til at vi er mindre utsatt for plantesykdommer og skadegjørere.

Norsk grøntproduksjon har et lavt klima- og miljøavtrykk. Vi bruker lite plantevernmidler og gjødsler effektivt. Økt norsk grøntproduksjon er derfor et viktig bærekraftgrep, sammenlignet med økt import av produkter som må fraktes langt, og der utslipp og produksjonsmetoder er ukjente.

På denne siden kan du lese mer om hvordan Gartnerhallen og våre eiere jobber sammen for å utnytte vekstmulighetene for grøntsektoren, og sikre økt produksjon og verdiskaping i norsk grøntproduksjon.

Les mer om: Vekst og verdiskaping

Gartnerhallens Logo
27. juli 2021     #Produksjon og marked
Reddiker og blomkål
9. mai 2021     #Produksjon og marked

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personalisering og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens Personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller